hsg filmi ve sol tarafta minimal geçiş

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
Merhaba arkadaşlar;
siteye bugün kayıt oldum. 30 yaşında 6 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum ama bir gebelik elde edemedim isteğim üzerine hsg filmi çektirdim ve sağ tüpümde normal tam düzenli geçiş sol tüpümde minimal geçiş izlendi yazıyor. doktor sorun yok dedi gönderdi benim anlamadığım minimal geçiş olan tüp tıkalımı demek bir kaç farklı doktora sordum film görüntüsünü atıp herkes farklı bişe dedi. iki tüp kapalı diyen doktor mu dersiniz bişey yok diyen doktormu dersiniz kafam iyice karıstı.böyle bir durumla karsılaşan birileri varmı acaba?

Merhaba arkadaşlar;
siteye bugün kayıt oldum. 30 yaşında 6 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmuyorum ama bir gebelik elde edemedim isteğim üzerine hsg filmi çektirdim ve sağ tüpümde normal tam düzenli geçiş sol tüpümde minimal geçiş izlendi yazıyor. doktor sorun yok dedi gönderdi benim anlamadığım minimal geçiş olan tüp tıkalımı demek bir kaç farklı doktora sordum film görüntüsünü atıp herkes farklı bişe dedi. iki tüp kapalı diyen doktor mu dersiniz bişey yok diyen doktormu dersiniz kafam iyice karıstı.böyle bir durumla karsılaşan birileri varmı acaba?
canım senın yerınde olsam bu filmi iyi bir tüp bebek yapan doktora gosterırdım..onun dışında yorumlayabılenler farklı olabılıe tüp bebek doktorları daha kapsamlı bilgi sahibi

canım gösterdiğim 3 doktor da tüp bebek uzmanıydı 3 tanesi de farklı söyledi. ya ticarete dökülmüş iş yada herkes farklı yorumluyor anlamadım gerçekten. minimal geciş hiç yoktan geciş var dıye avutuyorum işte kendimi

Benim de hsg sonucumda sol da hiç geçiş yok, sağda minimal geçiş var olarak görünüyor. Doktorum bunu sağ aktif sol ise pasif olarak kabul etti ancak tüplerin hiçbirini kapalı kabul etmedi. Hsg nin yanlış olabileceğini aşılama yapalim gerekirse sedasyon ile yeniden bir hsg çekilir şeklinde yorumladı(Ben uyanık cektirmistim). Ama aşılama daha yapılmadı sonucum ne olur bilmiyorum. Eğer uyutularak çekilmedi isen kafanın rahatlaması için uyutan bir merkeze git.

Back
X