Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun medicana da doktorum istedi anestesili artı covid testi 2500 dedi dışarda bi görüntüleme merkezinde yaptircaz doktordan haber bekliyorumNiye kimse yazmıyor acaba diğer yerlere bakıyorum 135 k yazıyor ben görünmüyormuyum acaba
Allah razı olsun valla. Hiç kimse cevap vermiyor. Çaliştigim için anca iki hastaneyi arıyabildiö .2500 diyorlar. Anestezisizde çektirmek istemiyorum ilkinde ufukta 100 tlye cektirdiydimDun medicana da doktorum istedi anestesili artı covid testi 2500 dedi dışarda bi görüntüleme merkezinde yaptircaz doktordan haber bekliyorum
Allah razı olsun en uygunu orası heralde diğer yerler pahalı1100 liraya çektirdim Başkent Hastanesi'nde 2 hafta kadar önce. İçinde muane parası da var. Sonuç göstermek için ücret ödemedim
Sağ olun sizden de Allah razı olsun sehirden şehire değişiyor sanırım .Allah razı olsun en uygunu orası heralde diğer yerler pahalı
Son zamanlarda çektiren çok kişiyi duydum . Sebebi bu olabilir fiyatlarınSanırım bir anda yükseldi
Ben 24 Eylül de oldum canım devlet hastenesinde çektirdim Şehir hastanesindeMerhabalar kızlar ankarada hsg çektirenler. Fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
Nasıl zor mu acaba bende yarın çektirecem korkuyorum birazz1100 liraya çektirdim Başkent Hastanesi'nde 2 hafta kadar önce. İçinde muane parası da var. Sonuç göstermek için ücret ödemedim
Hic korkmayın bende korkuyordum hafif bir acı oda işlem sırasında . Benim sağ tüp kapalıymış açıldı çok şükür. Sakin olun kendinizi kasmayın .Nasıl zor mu acaba bende yarın çektirecem korkuyorum birazz
Bugün sabah çekildi evet hafif bir ağrı ve sizi oldu . Tüpler açık cok şükür benimdeHic korkmayın bende korkuyordum hafif bir acı oda işlem sırasında . Benim sağ tüp kapalıymış açıldı çok şükür. Sakin olun kendinizi kasmayın .
İnşallah canımBugün sabah çekildi evet hafif bir ağrı ve sizi oldu . Tüpler açık cok şükür benimdedarısı gebelik haberine insallah
![]()