Hsg filmi

Sakura07

Bana Allah yeter....
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
361
210
63

Merhaba hocam hsg filmi mi yorumlarmısınız . Ayrica fsh degerim yuksek 18 35 yasindayim ve duzenli adet giruyorum tup bebek sansim nedir
Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1388769

Merhaba hocam hsg filmi mi yorumlarmısınız . Ayrica fsh degerim yuksek 18 35 yasindayim ve duzenli adet giruyorum tup bebek sansim nedir
Yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
Merhabalar : rahim tüp fılmınde her iki tüpünüzde hidrosalpenx adı verılen içi sıvı dolu tüp gorunumu mevcut. Bu durum laparoskopı denılen kapalı amelıyat ( kamera sıstemı ıle karına gırılerek organların gözlenmesi ) ıle çozumlenmesını gerektırır. Cunku içi sıvı dolu tup varlıgında embrıo transferı yapılacak olur ıse bu durum tutunmayı engellemekte( tüpün içindeki sıvı rahım içine akarak tutunmayı engellemekte) . Sızın durumunuzda 2. faktor fsh yukseklıgı. Zaman kaybetmeden tup bebek tedavınız planlanmalı , embrıo elde edıp transfer oncesı bu saglıksız tuplerın alınması ya da rahıme gıren kısmından baglanması faydalı olucaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…