arkadaşlar benim sorunum dr dediğine göre tüplerimin açık olmasına rağmen yapışıklıktan dolayı bi darlama söz konusuymuş ben laparoskopi geçirdim tekrar hsg çektirdim açık ama hamile kalamıyorum tüplerinde böyle sorunu olupta gebe kalan varmı acaba(
canım soruna cevap veremeyeceğim ama benim bi sorum olucak
hsg çektirdiğinde acı duydunmu bende çektiricemde tedirginim biraz
eğer tecrübeni anlatırsan sevinirim. geçmiş olsun
mesaj da yenıymıs eskı konu sandım
evet arkadasım ben deaynı durumdayım.tupler acık ama rahımde yapısıklık cıktı.benım hıstereskopı olmam gerekıyor.temmuz ayında bebegımı kaybetmıstım ve kurtajlaalınmıstı bu yuzden yapısıklık olmus 4,5 ay regl olamadım sonrasında oldum.ve rahım fılmıyle sorun ortaya cıktı.
sanırım bu adetımın ardından hıstereskopı olacagım.
hatta forumu da o yuzden actım.aslında benım doktorum memorıal de ama orası operasyon ıcın bıraz masraflı.ben de medıpolu dusunuyorum.
nilüferben 4 kez hsg cektırdımson ıkısınde agrım oldu evet zor ama dayanılamayacak gıbı degıl dusun yanı ben 4 kez cekılmek zorunda kaldım.
acıya dayanıklıysan daha kolay olur.
eger anestezısız cekılecek olursan tok karna ve bır saat oncesınden agrı kesıcı alarak gıt daha kolay olur senın ıcın.
ınsallh sorunsuz cıkar sonucların...
hsg den o kadar kormayın derim ben iki kez çektirdim tabi tuhaf bi acısı oluyo ama dayanılmıcak gibi değil.benim rahimde değil yapışıklık ,,tüplerde varmış oda temizlendi laparoskopiyle şu an temiz ama gebe kalamıyorum sorunum bu .klomen tedavsine başladım.dr olucak diyo ama ben hiç ümitli değilim.
bende çektirdim 1 kere benimde iki tüpüm tıkalıymış maalesef bana ameliyat yada tüp bebek yaptırmam sölendi ben ameliyat oldum ancak 2 sene oldu bişey yok hala şimdide tüp bebek yaptırmamı söle dr ama ben şuan tüp bebek yaptırcak durumda olmadığım için yaptıramıyorum fakat benim bi arkadaşında iki tüpü kapalıymış o bitkisel kür denemiş ve sonuçta mucize hamile kalmış şuan 4 aylık hamile bu arkadaşın verdiği kürleri bende deniyorum bakalım yeni başladım inşallah sonuç alırım bende o arkadaşta laproskopi olmuş ama sonuç alamamış allah her isteyene versin inşallah cnm.:Saruboceq: arkadaşımın denediği bitkisel tedavilerde şunlar:adaçayı yağı ve viksi bir sargı bezine sürüp rahme koymuş geceden sabaha kadar,1'er gün arayla adetten snra paptya kaynatıp buharına oturmuş diğer ay süt ve maydonoz kaynatmış onun buharına oturmuş,brokoli kürü içmiş kaplıcaya gitmiş ve 500 yasin okutmuş henüz 500 yasinin yarısındada hamile olduğunu öğrenmiş allahım bizede nasip etsin denemek istersen dene cnm belki faydasını görürüz bunların hiç bir zararı yokmuş ibrahim saraçtan almış bu kürleri