Hsg filmini anestezili mi anestesiz mi tercih ederdiniz yada ettiniz?

Yarın rahim filmi çektiricem çok stresliyim
Bazı kişiler çok ağrı yapıyo bazıları hiç anlamadım yazmış
Anestezili istemiyorum aslında ama dayanabilir miyim ağrısına onuda bilmiyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum
Ağrı sızı olmuyor , anestezi altında da olmuyor 15 dk sürmüştü benim

yapılan işleme göre gerçekten ücreti çok iyi son model makineler. canım benim bu 3 olacak ilkinde tüpler kapalı çıktı, ikincide tüpleri açtırmak için çektirdim. çektirdiğim ay hamile kalmıştım ama 9. haftada kalp atışları durdu kürtaj oldum 10 ay oldu. aklıma takılıyor acaba kürtaj olunca tıkanıklı mı oldu yoksa yapışıklık mı oldu yani bu soru işaretlerini gidermem gerek
Canım selâm ben bugün çektirdim hsg mi benim rahimde ufak tefek yapışıklıklar görüldü. Doktora raporu gönderdim histereskopi lazım gelin görüşelim dedi. Cuma gününe randevu aldım gidicem. Yine histereskopi olmak istemiyorum ben ya 😔😔😔

Canım selâm ben bugün çektirdim hsg mi benim rahimde ufak tefek yapışıklıklar görüldü. Doktora raporu gönderdim histereskopi lazım gelin görüşelim dedi. Cuma gününe randevu aldım gidicem. Yine histereskopi olmak istemiyorum ben ya 😔😔😔
çok geçmiş olsun canım doktor gerek gördüyse mecbur yapacaksın canım başka çaren yokki

çok geçmiş olsun canım doktor gerek gördüyse mecbur yapacaksın canım başka çaren yokki
Yani bilmiyorum. Çok maliyetli bir operasyonsa nasıl yaptırırım onu düşünüyorum. Devlette de yaptırmak istemiyorum artık. Daha önce devlette yaptırdım zaman kaybı bilmiyorum demekki başarılı olmadı yapılan histereskopi hala yapışıklıklar var deniyorsa. Özelde yaptırmış olsaydım ben o operasyonu gider doktorun yakasına yapışırdım. aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum. Doktor değiştirmek de iyi değil. Kafam çok karışık.Şimdi korunayım mı onu bile bilmiyorum

Yani bilmiyorum. Çok maliyetli bir operasyonsa nasıl yaptırırım onu düşünüyorum. Devlette de yaptırmak istemiyorum artık. Daha önce devlette yaptırdım zaman kaybı bilmiyorum demekki başarılı olmadı yapılan histereskopi hala yapışıklıklar var deniyorsa. Özelde yaptırmış olsaydım ben o operasyonu gider doktorun yakasına yapışırdım. aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum. Doktor değiştirmek de iyi değil. Kafam çok karışık.Şimdi korunayım mı onu bile bilmiyorum
cevat hoca ne dedi

cevat hoca ne dedi
Yaa cevat hoca yapışıklıklar var ufak tefek dedi. Önemsenecek derecede değil dedi. ama tabi doktorunuz bilir bunu dedi. yani ne yapılması gerektiğine doktorunuz karar verecek dedi. Doktora sordum histereskopi olması lazım dedi. Yani bu şekilde hamile kalabtilirsin ama düşükle sonuçlanması yüksek ihtimalli dedi. hatta şimdi sordum korunun dedi. Operasyonda 3500 TL ymiş. Benim bir maaşım. :(

Yaa cevat hoca yapışıklıklar var ufak tefek dedi. Önemsenecek derecede değil dedi. ama tabi doktorunuz bilir bunu dedi. yani ne yapılması gerektiğine doktorunuz karar verecek dedi. Doktora sordum histereskopi olması lazım dedi. Yani bu şekilde hamile kalabtilirsin ama düşükle sonuçlanması yüksek ihtimalli dedi. hatta şimdi sordum korunun dedi. Operasyonda 3500 TL ymiş. Benim bir maaşım. :KK43:
eğer imkanın varsa başka doktorlarada göster sonucu ve ona göre karar ver. ben devlet hastanesine güvenmiyorum açıkcası tüplerim kapalı çıkınca laparaskopi oldum tüplerini açtık dediler 3 ay sonra hsg çektirdim tüplerim kapalı çıktı güvenim sıfır develete zaten seninde başına gelmiş biliyosun. en iyisi özel ama özelde aldı başını gidiyor 3500 küçücük bi operasyona çok para valla

Ben Kurtköy Ersoy da yaptırdım. Anestesisiz. Ve eski yöntemle yapıldı. Eski yönetem dediğim de aslında gayet yoğun yapılan bir teknik. Ama başka cihazlar varmış acısız yapılabilen anestesiye hiç gerek yok deniliyor onlarda. Ben o filimsonrası gebe kaldım ikinci ayımda tıkanıklık vs de yoktu. Ama gebeliğim ilerlemedi be kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi önümüzdeki ay yeniden çektireceğim bu sefer dediğim gibi ağrısız yapan bir yerde yaptırcam Kadıkoyde varmış. Baya iyi yorumları var oraya gideceğim. Benim yaptırıdğım yöntemde rahim ağzını penslerle dışarı falan çıkarıp ufak bir iğne yapıp ilacı vermişlri. Rahim öyle acayip kasılıyor ve ağrı oluşuyor. İlacı vermek 2 saniye hissetmedim bile. Ama kullanılan aletler falan hep serrt demir. Bu yeni sistemde silkon malzemeler kullanılıyormuş. Ona dikkat et derim ben.
Yakın oturuyoruz:) tam orda oturmuyorum tabi ama yeni taşındım hiç çevrem yok:)

eğer imkanın varsa başka doktorlarada göster sonucu ve ona göre karar ver. ben devlet hastanesine güvenmiyorum açıkcası tüplerim kapalı çıkınca laparaskopi oldum tüplerini açtık dediler 3 ay sonra hsg çektirdim tüplerim kapalı çıktı güvenim sıfır develete zaten seninde başına gelmiş biliyosun. en iyisi özel ama özelde aldı başını gidiyor 3500 küçücük bi operasyona çok para valla
Valla 4000 diyen var 5000 diyen var. bilmiyorum ki kime sorayım daha başka doktora gidip yaptırıp bebek için tedaviyi bu doktora olmak ta yanlış. bu doktor bu sefer mesuliyet kabul etmez ki beğenmez belki diğer doktorun yaptığı operasyonu kabahati onda bulabilir. Biliyorsunuz doktorlar arasında vardır böyle şeyler. Ben baştan sona bir doktorda takipte kalmak istiyorum artık. Devlette yok artık bilmiyorum çok zorunda kalırsam ancak. Artık zamanımı kaybedemem. Zaten pandemi var.

Benim sıkıntım bacakları açmak mesela ilkinde anestezi almadım ağrılıydı ama sıvıyı koyunca 5sn bile sürmüyor ağrı yine de şiddetli. İkinciyi anestezili yaptırdım. Kastığım için belki de ilkinde tüpüm tıkalı çıkmıştı açıkmış aslında. Korkuyorsan anestezili bence

canım bana umut oldun şimdi 🌺 benim de ilk ilaçsızdı ya aşırı kastım ve cok ağrılı geçti inşallah bende de acıtır ya ☺️🤲

canım bana umut oldun şimdi 🌺 benim de ilk ilaçsızdı ya aşırı kastım ve cok ağrılı geçti inşallah bende de acıtır ya ☺🤲
İnsan üzülüyo işte bnde çok takmıştım sonra doktor zaten açıkmış deyince çok sevinmiştim. Güzel haber al umarım 😍

Selam canım günaydın,

ben de bugün adetin 2. günü aradım Sonomedi 7/8/9/10. günlerde çekiliyor dedi. Bugün arayıp randevumu alacağım Cevat hocadan. sen çektirdin mi? Seninle biz aynı durumdayız biliyor musun. Yani bende ilk çektirdim 2. ayı hamile kaldım ama 8 haftalık kaybettik :KK43: Üstüne kürtaj oldum. O yüzden şimdi yeniden çektirmek istiyorum.
Canım kürtaj olduktan sonra içerfe bise kaldı mı diye bakıyorlar neden hsg istiyorsun. Kürtajını kim yaptı bu arada

Back
X