HSG fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esy63
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esy63

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
97
41
18
Merhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi

Merhaba 2021 ocakta üniversite hastanesinde çekildim Erciyes tıp fakültesinde. Hiçbir ücret ödemedim. Özelde fiyatları bilmiyorum

İlgililermiydi devlet hastaneleri genelde can sıkıyor ya biraz ilgisizlikten
Üniversite hastanesinde özel doktorlar oluyor. Yani ücretli muayene oldum ben. ee tabi ücretli olduğu için mi bilmiyorum ama çok ilgiliydi doktorum fakat ücretsiz de muayene olunuyor.

Ben özelde çektirdim geçen mayısta 450 TL

Merhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
Haziran da özel hastanede 1350 lira verdim anestezili
Perşembe günü tekrar başka özel hastanede cektirdim 1750 lira verdim yine anestezili
Yılbaşı da girince fiyatlar artmış olabilir

Ben aralık 2021 de özelde anestezisiz 1400tl ye çektirdim. Bana çok fazla geldi bu fiyat ama o hastanede kendimi çok güvende hissettiğim için bu parayı verdim.

Geçen ay özel hastanede 950₺ çektirdin anestezisiz, anestezili 1450₺ idi

Ankarada ozel hastanede çekildim. Bin küsürdü. Ama ben personel yakiniyim diye indirim yapildi. 500e çekildim. Hemde anestezili

Ben hacettepede ucrestsiz çekildim. Anestesisiz çokda iyi geçti.sonucum daha çıkmadı ama

Haziran da özel hastanede 1350 lira verdim anestezili
Perşembe günü tekrar başka özel hastanede cektirdim 1750 lira verdim yine anestezili
Yılbaşı da girince fiyatlar artmış olabilir
Niye iki.kere çekildin. canım. Ben hacettepede ucrestsiz çekildim. Anestesisiz çokda iyi geçti.sonucum daha çıkmadı ama

Niye iki.kere çekildin. canım. Ben hacettepede ucrestsiz çekildim. Anestesisiz çokda iyi geçti.sonucum daha çıkmadı ama
İlkinde yine aynı doktora gidiyordum, hastanede cihaz bozuldu başka hastanede cektir kabul ederim dedi bende öyle yaptım. Çeken doktor hiç bi sorun yok dedi sonra kendi doktoruma gösterdim 2 ay sonra sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi
6. Ayda ikinciyi cektirdim tekrardan şükür bi sorun çıkmadı
İlk çektirdigimde çok ağrım olmuştu bi kaç gün, ikinci de ağrısız gecti neredeyse
Belki gerçekten bi tüpte sıkıntı vardı açıldı

Back
X