Hsg ıcın yardım kızlar

MERAKLI42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
126
6
merhaba kızlar ben yarın hsg cekılecem ama çok korkuyorum :KK43: bırde adetın ıkıncı gunun randevu al dedı doktorum aldım o gün ama benım hala leke leke gelıyor bügünde Aradım sordum hastaneyı sıkıntı olmaz deldiler ama bu ıslem ucun tamamen butmesı gerekiyor denmişti Sanko :KK43:

merhaba kızlar ben yarın hsg cekılecem ama çok korkuyorum :KK43: bırde adetın ıkıncı gunun randevu al dedı doktorum aldım o gün ama benım hala leke leke gelıyor bügünde Aradım sordum hastaneyı sıkıntı olmaz deldiler ama bu ıslem ucun tamamen butmesı gerekiyor denmişti Sanko :KK43:
Kımse yok mu yardımcı olabılecek

Ben ayın 10 unda oldum adetın ıkıncı günü randevuyu aldım bugün 6 yanı leke şekelinde devam edıyor :KK43:

Ya yarin yapilinca soylersiniz Hala kanamanizin oldugunu.. Ayrica korkmayin ben de yaptirdim. Inanin sadece o siviyi verdiklerinde hissediyorsunuz. Hafif bir adet sancisi gibi oluyor

bende adetimin altinci gunu cektimistim ama adetimin tamamen bitmisti benim . belki.sizinde yarina tamamen biter. hic ama hic endise etmeyin korkmayin adetsancisinin az biraz fazlasi dayanilmayacak bisey degil gitmeden agri kesici alin faydasi olur elbet . Allah yardimciniz olsun

Canım bende çektirdim hiç bişey hissetmedim bayıldıgımla ayıldığım bir oldu gibi geldi. Çok şükür benim temiz çıktı. Ben 8 günü çektirdim .
Sen nasıl çektircen narkozlumu

canım adetin bittikten sonra 3 geçecek. adetinin 2. günü yapılmaz HSG. sancılı bir operasyon bunu kabul ediyorum ama eğer bu yolla bebek sahibi olacaksam yada bir hastalğım teşhis olacaksa kesinlikle düşünmem. sadece 3 dk dayanılmaz ağrın oluyor. sonrasında ağrın fazla olmuyor merak etme ben narkozsuz çektirdim birde.

Canım bende çektirdim hiç bişey hissetmedim bayıldıgımla ayıldığım bir oldu gibi geldi. Çok şükür benim temiz çıktı. Ben 8 günü çektirdim .
Sen nasıl çektircen narkozlumu
narkozlu çekilince hiç birşey hissedilmez zaten canım. ben narkozsuz çektirdim.

Kızlar bugün cektırdım yanı soyledım sıkıntı olmaz dedıler gerçekten de Korktuğum kadar yokmuş evet can yakıyor ama dedıgınıx gıbı sonucunda bebıs varsa katlandık sol tüp acık sağ tüp kapalı çıktı ılac ve ıgne tedavısı verdı

merhaba. bende yarın hsg çektircem. düzenli adet olmuyorum. 8 aylık evliyim. daha 2 kere adet oldum. şunu merak ediyorum. hsg den sonra hamile kalanlar var. acaba adet düzensizliğim var diye hsg çekildikten sonra hamile kalamazmıyım. en son ocak 26 da olmuştum adet. yapışıklık yada tıkanıklık varsada ,açılsa bile adet düzensizliği sorun olurmu.

Merhabalar, ben de bugün çektirdim ve sağ tüpte hafif tıkanıklık oldugu için inceden adet agrısı gibi agrı oldu ama hemen geçti, ağrı kesici bile almadım, hiç düşünmeden yaptırabilirsiniz... Fiyatları iyi araştırın, özel hastaneler çok yüksek istiyor, gittiğim yer plastik kullanıyordu malzemeleri, o yüzden acı olmadı dediler...

mrb kızlar doktor benden de rahim filmi istedi ben de ankara dayım .. bugün adetimin biteli 3 gün oldu.. randevu için geç mi kaldım bu film adet hemen bittikten sonra mı çekilmeli, yoksa bir daha ki ayı mı beklemek zorunda kaldım.. :KK43: bir de bu film için mı randevu alınıyo yoksa gidip kadın doğuma muayene olup orada ki doktor mu yönlendiriyo ?

Kızlar bende adetimi bekliyorum haftaya rahim filmi çektireceğim zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum

Merhabalar, ben de bugün çektirdim ve sağ tüpte hafif tıkanıklık oldugu için inceden adet agrısı gibi agrı oldu ama hemen geçti, ağrı kesici bile almadım, hiç düşünmeden yaptırabilirsiniz... Fiyatları iyi araştırın, özel hastaneler çok yüksek istiyor, gittiğim yer plastik kullanıyordu malzemeleri, o yüzden acı olmadı dediler...
Merhaba siz nereye gitmistiniz?

X