Hsg ile ilk ayımda hamile kaldimmmmm😇

Merhabalar Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin bir sorum olacak hsgyi anestezilimi anestezisizmi çektirdiniz çok dayanışmıycak gibi bir ağrı mı oluuor bende cektiricemde nasipse
Anestezisiz cektirebilirsiniz bence. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Sadece ufak bi adet sancısı o kadar.

Kızlar ne zmn hamile kalsam diğer anne olmak isteyen arkadaşlara başımdan geçenleri yazmak istyrdum çok şükür Nasip oldu Şuan hamileyim daha önce iki düşüğüm oldu okadar çok şey yaptım ki klomen catlatma iğnesi iki defa denedik olmadı en sonunda hsg çekilmeye karar verdim 23 nisanda hsg Çekildim ovulasyon testiyleyde takibimi yaptım adet günüm birden aklima geldi ve tekrardn yaptım tam net şekilde pik cıktı şüphelendim 2 sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim hsg de çok agrım oldu ama kesinlikle değdi ve duaların gücüne gercektn inanıyorum surekli dua ettim ve belli başlı yaptığım dualarım vardı çok şükür rabbim nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aklınıza takılan bisey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım 😀😉

Kızlar ne zmn hamile kalsam diğer anne olmak isteyen arkadaşlara başımdan geçenleri yazmak istyrdum çok şükür Nasip oldu Şuan hamileyim daha önce iki düşüğüm oldu okadar çok şey yaptım ki klomen catlatma iğnesi iki defa denedik olmadı en sonunda hsg çekilmeye karar verdim 23 nisanda hsg Çekildim ovulasyon testiyleyde takibimi yaptım adet günüm birden aklima geldi ve tekrardn yaptım tam net şekilde pik cıktı şüphelendim 2 sonra kan verdim ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim hsg de çok agrım oldu ama kesinlikle değdi ve duaların gücüne gercektn inanıyorum surekli dua ettim ve belli başlı yaptığım dualarım vardı çok şükür rabbim nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın aklınıza takılan bisey olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım 😀😉
Benim de iki düşüğüm var 2. Daha yeni hatta bana da doktorum hsg önerdi peki sizin düşükler neden olmuş

Bende cekildim 4-5 gün ilişki olmasın dedi sonra inşAllah benimde olur 3 ay sonra cagirdi kontrole o arada inşAllah bebeğim olur Rabbim izin verirse 🤲🏻😊
Bende cekineli 2 ay oldu dün adet oldum maalesef 1ayim kaldı inşallah bu ay olur sen klomen kullaniyormusun

Bende cekildim 4-5 gün ilişki olmasın dedi sonra inşAllah benimde olur 3 ay sonra cagirdi kontrole o arada inşAllah bebeğim olur Rabbim izin verirse 🤲🏻😊
Benim
Benim de iki düşüğüm var 2. Daha yeni hatta bana da doktorum hsg önerdi peki sizin düşükler neden olmu

Benim de iki düşüğüm var 2. Daha yeni hatta bana da doktorum hsg önerdi peki sizin düşükler neden olmuş
Benim ilk hamileliğim de doktor bilmeden enfeksiyon için fitil vermişti onu kullandım ertesi gün kanamam oldu gittim dedi düşük yapmışsn.ikincisi ise anlamadm neden düştüğünü 4 haftalikti öğrendiğimde 5. Haftada düştü nasibi yokmuş demekki ama çok şükür bunda smdiljk bisey yok degerlerim de rabbim korusun bebislerimizi🥰

Benim

Benim ilk hamileliğim de doktor bilmeden enfeksiyon için fitil vermişti onu kullandım ertesi gün kanamam oldu gittim dedi düşük yapmışsn.ikincisi ise anlamadm neden düştüğünü 4 haftalikti öğrendiğimde 5. Haftada düştü nasibi yokmuş demekki ama çok şükür bunda smdiljk bisey yok degerlerim de rabbim korusun bebislerimizi🥰
Amin inşallah bizede nasip eder sağlıkla kucagina alırsın inşallah 😊😊😊

Benim

Amin canım sağlıkla al kucağına inşallah

selamlar :) konu biraz ekski ama umarım cevap verirsiniz. Hangi günleri değerlendirdiniz. bende pazartesi cekildim salı değerlendirdim . yumurtla ma testi yapıyorum

selamlar :) konu biraz ekski ama umarım cevap verirsiniz. Hangi günleri değerlendirdiniz. bende pazartesi cekildim salı değerlendirdim . yumurtla ma testi yapıyorum
Bende cuma çekildim pazartesi değerlendirdim çarşamba oldu bide adete 1 hafta kala oldu😀 eşim gece vardiyasındaydi diye pek degerlendiremedik ama yine de tutmus çok sukur zaten başka bir sorun yoksa hsgdn hemen sonraki ilişkide tutuyor

Bende cuma çekildim pazartesi değerlendirdim çarşamba oldu bide adete 1 hafta kala oldu😀 eşim gece vardiyasındaydi diye pek degerlendiremedik ama yine de tutmus çok sukur zaten başka bir sorun yoksa hsgdn hemen sonraki ilişkide tutuyor
ayyy cok iyi :) umarım bende de tutar :)

iinşallah inşallah Bnde ovulasyon testi kullandım hsgden sonraki gün başladım teste yani adetin 10.günü 12 de tam pik oldu 13 yine pik denilecek kadar di Snra siliklesti adetin 23 günü dedim bidaha yapayım testi merak etmiştim hamilelik olunca çıkıyor mu diye bi baktım yine 2.çizgi koyu gibi bide adet sancılarım başladı göğüs uçlarım sanki balon gibi oldu şüphelendim ama yinede degildir dedim adetime 3 gün kala bidaha yaptım anında ikinci çizgi aşırı koyu cıktı C çizgisi silikti ertesi gün gidip kan verdim beta degerim 450 cıktı şok oldum😀yani ovulasyon testide hamilelik gösteriyor buna emin oldm

Kızlar merhaba. Hangi doktor hsg çekiyor? Kadın doğum? Jinekoloji? İstanbulda önerdiğiniz hastane doktor var mı? Ben de çektirmek istiyorum. Bi düşük iki kimyasalım oldu

Hsg sonrası antibiyotik kullandınız mı

Ben kullanmadım. Ama sanırım kullanmak gerekiyor. Biraz tahriş ve şişlik olmuştu.
Bana da antibiyotik verdi çekimden 2 gün sonra ovulasyonda pik gördüm devamını kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım

Back
X