Hsg ne kadar süre ile tekrar çekilir

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.468
78
Kızlar hsg ikinci kez çekilecem diğerinin üstünden 3 buçuk ay geçti ne kadar süre ile tekrar çekilir erken mi sizce bu kadar sürede tekrar çekilmek kararsız kaldım ne yapacam bilemiyorum

Kızlar hsg ikinci kez çekilecem diğerinin üstünden 3 buçuk ay geçti ne kadar süre ile tekrar çekilir erken mi sizce bu kadar sürede tekrar çekilmek kararsız kaldım ne yapacam bilemiyorum
ben 2 yıl önce çekildim 4 ay önce 13 haftalık bebegin kalp atışı durduğu için önce kürtaj sonra sezeryan oldum tedavi için gittiğim dr yenisini istemedi gerek duymadı sizden neden bu kadar kısa sürede tekrar istemişler ama aşılama yaptircaksaniz isteye bilir

Geçmiş olsun sanada canım bir tüpümde tıkanıklık var tedaviye başladık şuan galiba hızlandırmak için gebelik ihtimalini bi zarar verirmi acaba diye bu kadar kısa sürede tekrar çekilmesi korktum biraz o yüzden araştırıyorum canım

Geçmiş olsun sanada canım bir tüpümde tıkanıklık var tedaviye başladık şuan galiba hızlandırmak için gebelik ihtimalini bi zarar verirmi acaba diye bu kadar kısa sürede tekrar çekilmesi korktum biraz o yüzden araştırıyorum canım
tskur ederim cnm zararlı olsa dr istemez

Back
X