- 7 Şubat 2022
- 3.456
- 2.310
- 83
- 28
- Konu Sahibi aleyna0625
Ağrı kesici işleöden 2 saat önce içtim . Amtibiyotik işlem sonrası kullanılıyorEvet o verilecek ilacı biliyorum ama birde ayrıca enfeksiyon ve ağrı kesici için ilaç yazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı kesici işleöden 2 saat önce içtim . Amtibiyotik işlem sonrası kullanılıyorEvet o verilecek ilacı biliyorum ama birde ayrıca enfeksiyon ve ağrı kesici için ilaç yazmış
Peki işe yaradı mı ağrı kesiciAğrı kesici işleöden 2 saat önce içtim . Amtibiyotik işlem sonrası kullanılıyor
Anestezi almadım ben normal adet sancıdı gibiydi cok korkarak girmiştim öyle değildi . Sonrasında kanamada olmadıPeki işe yaradı mı ağrı kesici
Hemen sonrasında doktor görüntüyü görüyor zaten değil mi sonuç belli oluyor yani kapalı olup olmadığıAnestezi almadım ben normal adet sancıdı gibiydi cok korkarak girmiştim öyle değildi . Sonrasında kanamada olmadı
Çeken teknisyen açık demişti banaHemen sonrasında doktor görüntüyü görüyor zaten değil mi sonuç belli oluyor yani kapalı olup olmadığı
Sonra doktorda açık dedi miyom oldugunu söylemiştiHemen sonrasında doktor görüntüyü görüyor zaten değil mi sonuç belli oluyor yani kapalı olup olmadığı
Bazısı açılmıyomuş evet ama benimki açlmişDoktor bazen çekilirken açılıyor dedi sende açılma oldu mu ?
doktor hsg için kayıt açıyo sonra sen adet olduğunda doktorun verdiği santral numarasını arıyorsun hsg çekilicem adetim tahminen şu tarihte bitmiş olur diyorsun onlar da sana o tarihten sonraki herhangi bir günü veriyor. gitmeden 1 gün önceki beta değerini de istiyorlar sağlık ocağında yaptırdığın değeri gösterince hsg’ye alıyorlar seni. her hastanede süreç böyle mi işliyor bilemem ama benim gittiğim devlet hastanesi böyleydi. ha bir de işlemden 1 saat önce ağrı kesici alman lazım. içmeden içeri almıyorlar zaten.Merhaba cekildinizmi rahim flimi bende 23 de gidicem doktora hsg flimmi için hemen sıra veriyorlarmi acaba devlette
Teşekkür ederim ilk defa cekilecegim bu bilgi aydınlattı beni sagolasindoktor hsg için kayıt açıyo sonra sen adet olduğunda doktorun verdiği santral numarasını arıyorsun hsg çekilicem adetim tahminen şu tarihte bitmiş olur diyorsun onlar da sana o tarihten sonraki herhangi bir günü veriyor. gitmeden 1 gün önceki beta değerini de istiyorlar sağlık ocağında yaptırdığın değeri gösterince hsg’ye alıyorlar seni. her hastanede süreç böyle mi işliyor bilemem ama benim gittiğim devlet hastanesi böyleydi. ha bir de işlemden 1 saat önce ağrı kesici alman lazım. içmeden içeri almıyorlar zaten.
rica ederimTeşekkür ederim ilk defa cekilecegim bu bilgi aydınlattı beni sagolasin
Hsgyı cektımız miyarın hsg çekilecek öncesinde yazılan ilaçları içmem gerekiyor mu doktoruma sormayı unuttum yazılan ilaçları ekliyorum ama başka bir soru da kas gevşetici içtiğini hsg sırasında az açı çektiğini söylemişlerdi çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz ben smeer testinde bile çok korkmuştum bu daha acılı sanırım Eki Görüntüle 3617838