HSG rahim filmi bilgi

yncgnc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
3
1
1
31
selam kızlar bende 30 yaşındayım 2. Cocugu istiyoruz 2 yıldır olmadı , Sakarya Medar hastanesinde 3 gün önce rahim filmi çekildim anestezili olarak , ama doktor tüplerin kapalı olduğunu açmaya çalıştını 4 kere denediğini söyledi … sonra bura da ki araştırmamla echomar hastanesinde ki cevat beye ulaştım sonuçlarımı attım ..
rahim filmimin eski bir cihazla çekildiğini tüpler yerine boyalı sıvının kan damalararına verildiğini söyledi ,, yüksek olasıklıkla tüplerimi açabileceğini de ekledi .. adet olmayı bekliyorum sonrasında cevat beye gideceğim

Cevat beye gidip de iki tüpü kapalı olan biri var mı tüpleriniz açıldı mı ?
Özelde 12 bine çekildim smdi yine aynı rakamı vereceğim bari bu sefer boşu boşuna gitmeyelim İstanbula bu durumda olan 2. Hsg de tüplerini açtıranlar yorumlara bekliyorum :))

yuh hatalı bir işlem yapıldı ise işlemin hatalı olduğunu söyleyen doktordan rapor isteyin ve ilk yaptırdığınız yere dava açın bence ya da en azından iadenizi isteyin. geçmiş olsun. inşallah tüpleriniz zaten açıktır da tekrar uğraşmazsınız.

Aynı şeyleri bana da söyledi telefonda Konya’dan İstanbul’a gittim sonuç tüpleri açamadı . Yani iddialı konuşup sonra olmadı malesef cümlesiyle uğurladı bizi . tek tesellim ücret iadesi yapması oldu . Ama ne yazıkki onca yolu gidip hastane ücretini ödemiş olduk . Kendı adına olan ücreti geri ödeme yaptı bize sonra burda okuduklarımdan hıc ücret iadesi alan olmamış .hıc boş yere para dökmeyin .

Tüp bebekle tedavimizi tamamladık
Oğlum doğal yollardan oldu sonra tüplerimi enfeksiyon tıkamış bende ikinci aramıştım .

Şansımı yine de denemek istiyorum bakalım inşallah güzel sonucum olur . Bu öyle birşey ki her yolu deniyorsun , ama eşim tüp bebek yapmak istemiyor doğal yolla olacağına inanıyor ( erkekler ve gereksiz eminlikleri)

Yarın ameliyat olacağım başka bir doktora açabilecek mi bakacağız. Benimde Hsg mi beğenmedi doktor eski cihaz dedi kapalı bile olmayabilir laporoskopi ile bakmak gerekli dedi.. hayırlısı.

Merhaba, ben de Cevat Bey’in Sonomed’inde rahim filmi çektirdim. Echomar ile aynı şirket. Benim ilk seferde tüpten geçemedi ilaçlı sıvı. Bir saat sonra tekrar denediler ve sıvı tüpten geçti. Aralık ayında çektirmiştim filmi, yarım rahim ve tek tüpüm var doğuştan. Mayıs ayında hamile kaldım. Bence işini iyi yapan bir yer. Tavsiye ederim. Bazı insanların tüpü rahim filmi ile de açılamıyor, detayını bilemiyorum ama ben memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…