HSG RAHİM FİLMİ Kızlar yardımmm

gerçekten tüm samimiyetimi söylüyorum. Sonomed'de çekildiğim hsg filminde asla anastesizi almaya değmezdi. bence bir yorumlara vs bakın derim.
Daha önce bir kürtaj deneyimim oldu anestezi olduğum halde uyandıktan sonra perişandım 6-7 saat ağrıdan duramadım. Aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum içim ve genelde çevrem çok zor bir işlem hele ki tüplerin kapalı ise dedikleri için korkuyorum o işleme

Daha önce bir kürtaj deneyimim oldu anestezi olduğum halde uyandıktan sonra perişandım 6-7 saat ağrıdan duramadım. Aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum içim ve genelde çevrem çok zor bir işlem hele ki tüplerin kapalı ise dedikleri için korkuyorum o işleme
anladım canım, arayıp telefonla bilgi alsana. bildiğim kadarıyla hastanelerde yapılan hsg işlemi ile eski usül işlem. böyle mavi bir sıvı ya da köpük veriyorlar. ve makine de farklı. o yüzden baya ağrı oluyormuş. zaten anestezi öneriyorlar. ama bu dediğim merkezde, verdikleri sıvı bile farklıydı. anestezi yapmıyorlar hiç. telefonda bile ağrısız bir işlem demişlerdi bana. youtubeda videoları da var merkezin işlem yapılırken. ama tabiki sen nasıl rahat edeceksen 🌸 zaten kasarsan ağrı da olabilir. ben çok rahattım. belki de o yüzden ağrısız olmuştur.

anladım canım, arayıp telefonla bilgi alsana. bildiğim kadarıyla hastanelerde yapılan hsg işlemi ile eski usül işlem. böyle mavi bir sıvı ya da köpük veriyorlar. ve makine de farklı. o yüzden baya ağrı oluyormuş. zaten anestezi öneriyorlar. ama bu dediğim merkezde, verdikleri sıvı bile farklıydı. anestezi yapmıyorlar hiç. telefonda bile ağrısız bir işlem demişlerdi bana. youtubeda videoları da var merkezin işlem yapılırken. ama tabiki sen nasıl rahat edeceksen 🌸 zaten kasarsan ağrı da olabilir. ben çok rahattım. belki de o yüzden ağrısız olmuştur.
Ben 7 ay vajinusmus yaşadım o yüzden eminim kasarım :) gram güvenim yok

Bende Anadolu yakasında Hsg çektirmeyi düşünüyorum ama anestezi olmadan yapabileceğime inanamıyorum :). Ama sen anestezi istemiyorsan Üsküdar’da zeynepkamil hastanesi var kadın doğum üzerine kesinlikle ona git orada anestezi yapmıyolar diye ben tercih etmedim ama illa özel hastane diyorsan da Medicana Zincirlikuyu’ya git
Ya şöyle söyliyim bence özel hastane daha temiz daha steril ve son teknoloji o yüzden muhtemelen sonomede gidicem ama bir kaç yere daha bakıcam teşekkürler 🥹💖

Kızlar selam kadın doğum polikliniğine iki yıldır gidiyorum fakat hiçbir şekilde rahim filmine yönlendiren olmamıştı artık ben kadın doğumcuya kendim söyledim kendisi bir de bana pişkin pişkin bence acele etmemelisin falan tarzında konuştu ben HSG filmi istiyorum dedim İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BANA ÖNERE BILECEĞINIZ ÖZEL HASTANE VAR MI YANI GERÇEKTEN TECRÜBELERINIZI DUYMAK ISTIYORUM FIKIRLERINIZI ÖNERILERINIZI AÇIĞIM fiyat hiç önemli değil yeterki steril temiz bir ortam olsun istiyorum şimdiden teşekkür ederim😊💖☺️❤️💕🥹
Bende bir kaç gün önce hsg filmi çektirdim 5 dakika bile sürmedi çektirdiğim gün çok fazla ağrım oldu ağrı kesici ile idare ettim ama şuan gayet rahatım ağrım falan yok antibiyotik verdi onu düzenli kullanmam gerekiyormus o kadar yani

Bende bir kaç gün önce hsg filmi çektirdim 5 dakika bile sürmedi çektirdiğim gün çok fazla ağrım oldu ağrı kesici ile idare ettim ama şuan gayet rahatım ağrım falan yok antibiyotik verdi onu düzenli kullanmam gerekiyormus o kadar yani
Merhaba bende galenlab diye bir yerle anlaştım yorumları felan süper öncesinde ağrı kesici içmem gerekirmi anestesiziz olucak pazartesi günü yani doktor sizinle konuşucak dediler ama net bir bilgi alamadım şimdide sorucam ama sizede bir danışmak istedim deneyiminize istinaden😊

Back
X