Hsg rahim filmi hakkinda acil yardim kizlar

Mina_1414

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
1.060
953
123
39
Rahim filmi cektiren arkadaslar ozel hastenedemi yaptirdiniz yada devlette yaoiyormu ve maliyeti nedir hakkinda bilgiye ihtiyacim var

Devlette yaptırdım 2016 aralik ayinda adet olduğun gun randevu veriyorlar ben adetin 10.günü randevu alabilmistim

Ben dun kadin doguma ciktim doktorum bakalim neden olmamis dedi orda dogum masasinda alet yerlestirip simar testi icin parca aldi bide bi cubugu vajend3 gezdirip kutusuna yerlestirdi ve ianilmaz bir enfeksiyon ve mantar olmussun felekat dedi bu ay kullandigim ilaclar yaparmi dedim 2 aydir kullaniyosun mutlaka tetikliyo bu sebeple hamile kalamama ihtimalin var tabiki dedi

Kızlar kendi adıma size şunları söylemek isterim. Herşey biraz stres ve psikolojiyle alakalı. Biz eşimle evleneli 2 sene olmuştu ve aklımızda hiç çocuk yapmak yoktu. Sonra eşim bigün kasık ağrısı için ürologa gitti. Doktor elle muayene ederken eşime baya ilerlemiş bir varikoseli olduğunu ve çocuk sahibi olmak istiyorsa son 1 senesi belki de hiç şansı olmadığını söyledi. Eşim bana bunu söyleyince o ana kadar hiç düşünmediğim halde bütün gece gözümün önüne bebek görüntüleri geldi. Sabah konuştuk çocuk denemeye karar verdik. İlk ay çok stresliydik ve olmadı. Sonra eşim sperm testi yaptırdı sonuç kötü geldi, ben de jinekolağa gittim benim doktorum da bana pkos hastası olduğumu ayrıca rahmimin ters durduğunu zor çocuk sahibi olacağımı söyledi ve rahim filmi istedi. Eşimle nerdeyse 2 ay kenardaki tüm paramızı harcadık bu testler için. Tabi bu sürede denemeye devam ettik ama olmadı. Sonra eşim artık denemek istemediğini söyledi ikimiz de çok yorulmuştuk. Evet daha deneyeli bikaç ay olmuştu yıllardır deneyen vardı ama biz olmayacağını kabullendik bu kadar problem varken olmaz dedik ve hayatımızda çocuk olmuyorsa biz de özgürlüğü yaşarız gezeriz tozarız madem çocuk yok birikime de gerek yok diyip tatile çıktık deli gibi para harcadık. Tatil dönüşü eylülün 28 inde minik kızımız bize süpriz yaptı. Hamile olduğumu öğrendim. Önceki aylar yumurtlama günü takip ettiğimiz halde olmayan bebek, hiç denemediğimiz rahat olduğumuz ay geldi. Yani gerçekten bazen bilmek iyi olmuyor. Ben ne insanlar tanıyorum dış gebelikten tüpleri ameliyatla alınıp hamile kalan. O yüzden lütfen sadece rahat olun , oluruna bırakın stres yapmayın , bebekleriniz size geleceği zamanı bilecekler inşallah

Evet ama tevekkul etmek ve kabullenmek icin once tedavileri olmak gerek canim her sey yapilip yine olmuyorsa daha rabbim razi degildir stres yapmiyorum ama bi saglik problemim varsa onu coznemde gerek sanirim

Evet ama tevekkul etmek ve kabullenmek icin once tedavileri olmak gerek canim her sey yapilip yine olmuyorsa daha rabbim razi degildir stres yapmiyorum ama bi saglik problemim varsa onu coznemde gerek sanirim
Tabiki tedavi olmak gerekiyor canım ama artık doktorlarda para kazanmanın yolunu bulmuş sürekli testler , tedaviler vs. Yani 2-3 aydır deneyip olmayan birine bile direk tüp bebek diyorlar ki aslında sağlıklı bir çiftte bile 1 sene deneme süresi vardır normalde. Ben de yaptırdım bütün testleri zaten yaptırmayın demek için yazmadım. Sonuç kötü olsa bile umudunuzu kaybetmeyin demek için yazdım. Doktorlar size olmayacak deseler bile her zaman ihtimal vardır bize de demişlerdi çünkü

Canım ben ankarada oturuyorum etlikte özel bir hastanede yaptırdım ocak ayında muaneyle birlikte 300 tl harcadım 10 dk ya yakın sürdü biraz ağrılıydı

Kızlar kendi adıma size şunları söylemek isterim. Herşey biraz stres ve psikolojiyle alakalı. Biz eşimle evleneli 2 sene olmuştu ve aklımızda hiç çocuk yapmak yoktu. Sonra eşim bigün kasık ağrısı için ürologa gitti. Doktor elle muayene ederken eşime baya ilerlemiş bir varikoseli olduğunu ve çocuk sahibi olmak istiyorsa son 1 senesi belki de hiç şansı olmadığını söyledi. Eşim bana bunu söyleyince o ana kadar hiç düşünmediğim halde bütün gece gözümün önüne bebek görüntüleri geldi. Sabah konuştuk çocuk denemeye karar verdik. İlk ay çok stresliydik ve olmadı. Sonra eşim sperm testi yaptırdı sonuç kötü geldi, ben de jinekolağa gittim benim doktorum da bana pkos hastası olduğumu ayrıca rahmimin ters durduğunu zor çocuk sahibi olacağımı söyledi ve rahim filmi istedi. Eşimle nerdeyse 2 ay kenardaki tüm paramızı harcadık bu testler için. Tabi bu sürede denemeye devam ettik ama olmadı. Sonra eşim artık denemek istemediğini söyledi ikimiz de çok yorulmuştuk.deneyeli bikaç ay olmuştu yıllardır deneyen vardı ama biz olmayacağını kabullendik bu kadar problem varken olmaz dedik ve hayatımızda çocuk olmuyorsa biz de özgürlüğü yaşarız gezeriz tozarız madem çocuk yok birikime de gerek yok diyip tatile çıktık deli gibi para harcadık. Tatil dönüşü eylülün 28 inde minik kızımız bize süpriz yaptı. Hamile olduğumu öğrendim. Önceki aylar yumurtlama günü takip ettiğimiz halde olmayan bebek, hiç denemediğimiz rahat olduğumuz ay geldi. Yani gerçekten bazen bilmek iyi olmuyor. Ben ne insanlar tanıyorum dış gebelikten tüpleri ameliyatla alınıp hamile kalan. O yüzden lütfen sadece rahat olun , oluruna bırakın stres yapmayın , bebekleriniz size geleceği zamanı bilecekler inşallah
Neguzel bir örnek masaallah ya cok sevindim okuyunca bile. Kimbilir siz nekdr sevinmissinizdir. Allah anali babali buyutsun.saglikla huzurla insaallah . darısı bizim başımıza insaallah :dua:
Biizmde sperm sorunlarimiz var cok uzuluyorum :(

Neguzel bir örnek masaallah ya cok sevindim okuyunca bile. Kimbilir siz nekdr sevinmissinizdir. Allah anali babali buyutsun.saglikla huzurla insaallah . darısı bizim başımıza insaallah :dua:
Biizmde sperm sorunlarimiz var cok uzuluyorum :KK43:
Canım gerçekten yukarıdaki yazımı herkese moral olsun diye yazdım. Benim eşimin spermlerinin hem sayısı azdı hem hızı azdı hem de morfoloji %1 di. Ama hamile kaldığımda gitmeye başladığım çok iyi bi doktorun bana dediği şey şu oldu. Eşinin spermleri ne kadar kötü olursa olsun, isterse 1000tane sperm kötü 1 tanesi iyi olsun o 1 tane her zaman yolunu bulur dedi. O yüzden lütfen buna kafanızı takmayın, rahat olun ve Allah'tan her gece isteyin inşallah kucağınıza gelecek yavrunuz. Bu gece kandil , isteyen ve çocuğu olmayan herkes için dua edeceğim

Tabiki tedavi olmak gerekiyor canım ama artık doktorlarda para kazanmanın yolunu bulmuş sürekli testler , tedaviler vs. Yani 2-3 aydır deneyip olmayan birine bile direk tüp bebek diyorlar ki aslında sağlıklı bir çiftte bile 1 sene deneme süresi vardır normalde. Ben de yaptırdım bütün testleri zaten yaptırmayın demek için yazmadım. Sonuç kötü olsa bile umudunuzu kaybetmeyin demek için yazdım. Doktorlar size olmayacak deseler bile her zaman ihtimal vardır bize de demişlerdi çünkü
Anladim kuzucum sen zaten sonuna kadar haklisin ki benim 1 kizim var zaten tup bebek yontemine gitmem muhtemelen gerek olmadigini dusunuyorum benden hsg istedi ve mantar olmusum dun parca parca pamuk gibi hemde kocaman kocaman dustu ama crinone jelden mi oldu bilmiyorum tatlim manevi destegin icin sag ol

Canım gerçekten yukarıdaki yazımı herkese moral olsun diye yazdım. Benim eşimin spermlerinin hem sayısı azdı hem hızı azdı hem de morfoloji %1 di. Ama hamile kaldığımda gitmeye başladığım çok iyi bi doktorun bana dediği şey şu oldu. Eşinin spermleri ne kadar kötü olursa olsun, isterse 1000tane sperm kötü 1 tanesi iyi olsun o 1 tane her zaman yolunu bulur dedi. O yüzden lütfen buna kafanızı takmayın, rahat olun ve Allah'tan her gece isteyin inşallah kucağınıza gelecek yavrunuz. Bu gece kandil , isteyen ve çocuğu olmayan herkes için dua edeceğim
Allah razi olsun sag ol canim

Haklisin canm 1 tane bile yetiyor tabi ama iste biz sabirsiziz zamana birakmayi beceremiyoruz. Bu mubarek gunde bir yillik dogumlar ölümler.. Yazilirmis. Rabbim sesimizi duysun bizimde duamizi kabul etsin bizim de bebeklerimizin adi yazilsin o listeye insaallah...

Haklisin canm 1 tane bile yetiyor tabi ama iste biz sabirsiziz zamana birakmayi beceremiyoruz. Bu mubarek gunde bir yillik dogumlar ölümler.. Yazilirmis. Rabbim sesimizi duysun bizimde duamizi kabul etsin bizim de bebeklerimizin adi yazilsin o listeye insaallah...
Amin canim insallah rabbim bu yil bebek sahibi olacaklarin arasina koymustur bizi insallah rabbim bizden razi olmustur

Back
X