• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG - rahim filmi - hidrosalpenks

floriaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
621
220
18
34
Merhaba, rahim filmi konusunda anlayan varsa yorumlayabilir mi ? Benim sorun yok denmişti ama bi baska doktor görüşü sol tüpte şişme var dedi. Transfer olacağım. Tüpteki sıvı tutunmaya engel. Atlanmaması gereken bir detay diye düşünüyorum.

Merhaba, rahim filmi konusunda anlayan varsa yorumlayabilir mi ? Benim sorun yok denmişti ama bi baska doktor görüşü sol tüpte şişme var dedi. Transfer olacağım. Tüpteki sıvı tutunmaya engel. Atlanmaması gereken bir detay diye düşünüyorum.
Çok anlamıyorum ama evet fazla sıvı dolmuş hacim olarak geniş gibi

Evet şişme görünüyor bu sorun giderilmeden transfer yaptırmayın derim

raporda böyle diyor polip alındı bu arada

Eklentiler

• IMG_3386.webp
    IMG_3386.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 35
🤣 tüpler açık🧿 rahim düzgün boyutta, rahim ağzı serviks kısmına doğru polip varmış. O kadar 🙋‍♀️

Peki sizce ilk attığım görselde topikteki tüpte şişme var mı ya ? Kültür aldırmak için baska bir doktora gitmiştim oradaki var gibi dedi :/

Valla ben sana benimkini özelden mesaj olarak gönderiyorum. Seninki gibi sanki. Bana da tüplerin açık dedi 3 ayrı doktor. Bir işlemde yapılmadı zaten. Sen bir mukayese et istersen.

Back
X