Hsg rahim filmi sonrasi adet gecikmesi ve polip

dragonfly1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
75
23
3
30
Merhaba arkadaşlar, 12 haziran da adet olmuştum ve 20 haziranda rahim filmi çekildi anestezi ile. Normalde 12,13 temmuz gibi adet olmam gerekiyordu olmadım geciktim döngünün 36.gunundeyim. ultrasonda polip gördüğü için doktor rahim filmi istemişti ve bu reglden sonrada histeroskopi ile polip ameliyatı olacaktım. Ancak adetim gecikiyor ve hiç olacak gibi de degil ,bugün erken test yaptım negatif . HSG sonrasi adet gecikmesi yaşayıp hamileliğini öğrenen var mı ve varsa gecikmeden kac gun sonra öğrendi yazabilir misiniz?

Bekle bakalım bende bekliyorum gün boyu yataktan kalkamadım uyuyup uyandım sürekli artık 1 hafta daha bekler test yaparım çıkmazsa kan testi veririm
Çok da stres yapmamak gerekiyor ama elde değil biliyorum bende geceleri uyanıyorum sürekli hasta oldum mu acaba diye bekliyorum

Merhaba kizlar hsg sonrası çok kanama olmaz hafif sulu olabilir oda girişimsel işlem yapıldığı için rahim ağzı biraz zedelenmistir o yüzden olabilir. Ama rahim filmi çektirip hemen hamile kalan çok insan var. Bende bugün polip ameliyatı oldum umarım hepimiz için iyi olur hersey

Back
X