• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hsg rahim filmi sonrası hamile kalanlar

Merhaba ben de hsg çekindiğim ay gecikmiştim ama o ay korunduğum için hamile olmadığımı biliyordum gebeliğim hsg çektikten sonraki ay oldu ben erken öğrendim adetime bir hafta varken
Belirtilerimiz neydi acaba ben yumurtlama gününü değerlendirdim ama belirtilerim her ay adet öncesi belirtileriyle aynı bir fark yok yani. Bide ovğlasyon testi koyu değil açık çizgi çıkıyor o yüzden de adet olacam diye düşünüyorum

Belirtilerimiz neydi acaba ben yumurtlama gününü değerlendirdim ama belirtilerim her ay adet öncesi belirtileriyle aynı bir fark yok yani. Bide ovğlasyon testi koyu değil açık çizgi çıkıyor o yüzden de adet olacam diye düşünüyorum
Belirtilerim adet ile aynıydı hatta sürekli ha oldum ha olucam diyordum. Mide bulantısı uyku hali vb belirtilerim 8. Haftada başladı öncesinde sadece adet olacakmış gibi sancılarım ve sırt ağrım vardı

Belirtilerim adet ile aynıydı hatta sürekli ha oldum ha olucam diyordum. Mide bulantısı uyku hali vb belirtilerim 8. Haftada başladı öncesinde sadece adet olacakmış gibi sancılarım ve sırt ağrım vardı
Anladım canım bende adet oldum dün doktor bugün letu yazdı

5 şubatta hsg çekildi yumurtalamda bitti değerlendirdim bakalım rabbim nasip ettimi umut etmektende yoruldum her belirtiyi hamileliğe yormak istemiyorum inşallah bebeğim gelmiştir 2 mart adet günüm
Biraz geç oldu ama son durumunuz nedir ocakta film çekildim nisanda hamile kaldım fakat mayıs sonu düşük yaptım 3 yıl sonunda kalmıştım

Back
X