Bende şuan forumda yazılanları görünce kararsız kaldım tüplerim açıkmış doktor 1hafta korunacaksın dedi.Korunmaya gerek yok bence bana doktor korun gibi bişey dememişti. Zaten adetten hemen sonra çekiliyor
Hamile kalabildiniz mi peki hsg cektırdığınız ayBenim doktorum değerlendir demişti gebelik için 4 gün bekleyin demişti hsg den sonra sadece doktordan doktora değişiyor mu bilemem canım
Ben tüp bebek tedavisi için çekilmiştim,sonucu göstermeye gittiğimde, bu ay şansını dene yine de, adet olursan,adetin 2. gel tedaviye başlarız demişti, o ay kalmadım, ama bir sonraki ay tüp bebek merkezi tek yumurtam var diye tedaviyi iptal etti, ama o ay gebe kaldım, şok tabi.Rahim filmi çektirdiğimiz ay korunmalımıyız ?
Her doktor farklı birşey diyor bilgisi olan kişiler cevap verırmi
Ay ne güzel bi haber en beklenmedık anda gelmiş mucizeniz herşeyin hayırlı bi zamanı varBen tüp bebek tedavisi için çekilmiştim,sonucu göstermeye gittiğimde, bu ay şansını dene yine de, adet olursan,adetin 2. gel tedaviye başlarız demişti, o ay kalmadım, ama bir sonraki ay tüp bebek merkezi tek yumurtam var diye tedaviyi iptal etti, ama o ay gebe kaldım, şok tabi.
Evet, mucize oldu, amin teşekkür ederim, Prof. hsg filminden sonra ilk 3 ay gebe kalma şansı yüksek dedi bana.Ay ne güzel bi haber en beklenmedık anda gelmiş mucizeniz herşeyin hayırlı bi zamanı varsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim .
Hsg etkisi olmuş olabılır ozaman
Aşılama yaptırdım ben ikizlerim olduBende şuan forumda yazılanları görünce kararsız kaldım tüplerim açıkmış doktor 1hafta korunacaksın dedi.
Rahim filmi çektirdiğiniz ay hamile kalabıldınızmı
İnşaallah canım hayırlısıylaAşılama yaptırdım ben ikizlerim oldudarısı başınıza inşallah hayırlısıyla
Tüp bebek merkezindemi oldunuz acaba aşılamayıAşılama yaptırdım ben ikizlerim oldudarısı başınıza inşallah hayırlısıyla
Canım bende 12nisanda çekindim filmi benim doktorum 1hafta ilişki yasağı verdi ama biz 15 nisan itbariyle başladık ilişkiyeRahim filmi çektirdiğimiz ay korunmalımıyız ?
Adetten hemen sonra yapılıyor kanaman tamame durduğu zaman onun için korunmana gere yok bence hamile olsan adet olmazsn filmden sonra 2hafta felan ilişki yasakRahim filmi çektirdiğimiz ay korunmalımıyız ?
Bende 16 nisanda çekindim doktorum 1 hafta ilişki olmayacak dedi bizde 4 gün korunduk her ihtimale karşı bilemedim kanamamda vardı aslında biraz oyuzden bekledim.Canım bende 12nisanda çekindim filmi benim doktorum 1hafta ilişki yasağı verdi ama biz 15 nisan itbariyle başladık ilişkiye
Ben anestezili çekildim belkide doktor oyuzden 1 hafta ilişki yasak dedi ama narkozuda cok az veriyorlar onun bir etkisi olurmukiBende 6 nisan da cekindim ilk 2 gün bilerek bekledm sonra başladık denemeye ama sanırım o anestezili ve anestezisiz çekimlerde farkediyor vücuda verilen narkoza ilgili galiba ben uYutulmadim doktor bana korunun gibi birşey demedi
Aynen canım benimde kanamam oldu 2-3gün o yüzden korunduk sonra değerlendirdik bakalım bekliyorum inşaallah gğzel haberler alırız en kısa zamandaBende 16 nisanda çekindim doktorum 1 hafta ilişki olmayacak dedi bizde 4 gün korunduk her ihtimale karşı bilemedim kanamamda vardı aslında biraz oyuzden bekledim.
Bence etkisi vardır illaki doktor dediyse dinlemem lazım ben bu ay adet olmadım 2 gün gecikti ama test yapmıyorum korkuyorum bekleyeceğim pazartesine kadarBen anestezili çekildim belkide doktor oyuzden 1 hafta ilişki yasak dedi ama narkozuda cok az veriyorlar onun bir etkisi olurmuki
Hadi inşaallah bende bu ay değerlendirdim ama yumurtlamaya denk gelmemiş olabılır pzt bekliyecem ama her an adet olacakmışım gibi ağrım var senin güzel haberlerını beklıyoruz inşBence etkisi vardır illaki doktor dediyse dinlemem lazım ben bu ay adet olmadım 2 gün gecikti ama test yapmıyorum korkuyorum bekleyeceğim pazartesine kadar
Benim de arada bir kaşık ve bel ağrım var akşam test yapicam bakalım sonuç ne cikacakHadi inşaallah bende bu ay değerlendirdim ama yumurtlamaya denk gelmemiş olabılır pzt bekliyecem ama her an adet olacakmışım gibi ağrım var senin güzel haberlerını beklıyoruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?