- 11 Eylül 2020
- 249
- 166
- 53
- Konu Sahibi Elma_armut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T değil ama kalp şekli var gibi sanki çok az ama engel olacak kadar da çok değil bence iki tüpden de geçiş var gibi görünüyorKızlar selam, rahim filmi çektirdim ama henüz doktorum göremedi sizce nasıl sanki t şekli var gibi geldi![]()
Çok teşekkürler yorumunuz içinT değil ama kalp şekli var gibi sanki çok az ama engel olacak kadar da çok değil bence iki tüpden de geçiş var gibi görünüyor
Stres yapma canım ya sakin olmaya çalış eşinden kontrol oldumuÇok teşekkürler yorumunuz içinçeken doktor bir şey göremedim anormal demişti zaten ama çok üstün körü yorum yaptı sanki. Umarım dediğiniz gibi engel değildir
![]()
Aşırı zor dünyaya stres topu olarak gelmişimStres yapma canım ya sakin olmaya çalış eşinden kontrol oldumu
Ben de senden bile daha çok stresliydim emin ol ekstra çok çok fazla yani 2 yıldır bakıyorum stres yaptıkça daha kötü oluyorum ve kendime zarar veriyorum bizde de sıkıntı yok böyle olmuyorsa tüp bebek yaptırırız illa ki bir şekilde olur diye kendimi rahatlattım ve kafada bitirdim bebek olayını onun için rahatım artık sakinim inşallah sende rahatlarsın canımAşırı zor dünyaya stres topu olarak gelmişim
Eşimde de sperm hızında düşüklük var sayısı ama hızı düşük canım
Evet çok kötü bir şey ama insan kendine bunu yapıyor bir şekilde aslında biliyorsun farkındasın sonra hiç bilmiyormuş gibi tekrar stres stres. İnşallah şu anneler gününde duam Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular nasip etsin bizlereBen de senden bile daha çok stresliydim emin ol ekstra çok çok fazla yani 2 yıldır bakıyorum stres yaptıkça daha kötü oluyorum ve kendime zarar veriyorum bizde de sıkıntı yok böyle olmuyorsa tüp bebek yaptırırız illa ki bir şekilde olur diye kendimi rahatlattım ve kafada bitirdim bebek olayını onun için rahatım artık sakinim inşallah sende rahatlarsın canım![]()
Amin inşallahEvet çok kötü bir şey ama insan kendine bunu yapıyor bir şekilde aslında biliyorsun farkındasın sonra hiç bilmiyormuş gibi tekrar stres stres. İnşallah şu anneler gününde duam Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular nasip etsin bizlere![]()
Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söylediKızlar bende hsg çekildim bu ay reglim gecikti ya neden acaba
Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söylediKızlar selam, rahim filmi çektirdim ama henüz doktorum göremedi sizce nasıl sanki t şekli var gibi geldi![]()
Ben anestezili çektirdim. İşlemde hissetmedim ama işlemden birkaç saat sonra kanamam ve ağrım oldu sonra geçti zaten. Korunun demedi aksine deneyin dediMerhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi![]()
Çok teşekkür ederimmmmm inşallah bebişiniz olurBen anestezili çektirdim. İşlemde hissetmedim ama işlemden birkaç saat sonra kanamam ve ağrım oldu sonra geçti zaten. Korunun demedi aksine deneyin dedi
Merhaba, işlem çok kolaydı hatta bu kadar abartacak ne varmış diye sordum kendime. Benim tüplerim açık olduğu için de acısız olmuş olabilir anestezi almadan 5 dk süre içinde bitti her şey. hatta aletleri takıp çıkartmak daha uzun ve acılı olabiliyor işlem çok kolay. 2 gün korunun yeterli dedi sadece 2 gün korunduk. yani korkmayın kolay geçerMerhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi![]()
bu doktorlar bir ilginç olabiliyolar ama çok şükür hamile kalabilmişsiniz sağlıcakla alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınızaBenim rahmim de bu şekilde bir doktora gittim beni bu t rahim hamile kalman çok zor diye korkuttu. Araştırmalarım sonucunda çok iyi bir doktor buldum, kendisi hayır bu t rahim değil dedi, hatta açıp t rahimi de gösterdi o daha dar oluyor bizimkine göre
Amiin inşallah çok teşekkür ederimbu doktorlar bir ilginç olabiliyolar ama çok şükür hamile kalabilmişsiniz sağlıcakla alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınızadarısı da bizlere hayırlısıyla
![]()
HSG den ne kadar sonra hamile kaldınız peki? doktorlar hsg sonrası 6 ayda doğal yoldan gebe kalma ihtimali yüksek diyolar sizde bu süreç ne kadar oldu?Amiin inşallah çok teşekkür ederimAllah gönülden isteyen herkese nasip etsin
![]()
Ben ekim ayında hsg çekildim, Ocak ayında da hamile kalmışım. Öncesindeki iki ay letu ve Ovitrelle kullanmıştım gebelik oluşmamıştı, Ocak ayında letu kullandım ama Ovitrelle bulamamıştım eczanelerde, tedavim yarım kalmıştı Okadar üzülmüştüm ki ama o ay hamile kaldım mucize gibiydiHSG den ne kadar sonra hamile kaldınız peki? doktorlar hsg sonrası 6 ayda doğal yoldan gebe kalma ihtimali yüksek diyolar sizde bu süreç ne kadar oldu?![]()
Maşşallah, zaten hep en umutsuz olunan ayda nasip ediyor Allah, size de öyle olmuşBen ekim ayında hsg çekildim, Ocak ayında da hamile kalmışım. Öncesindeki iki ay letu ve Ovitrelle kullanmıştım gebelik oluşmamıştı, Ocak ayında letu kullandım ama Ovitrelle bulamamıştım eczanelerde, tedavim yarım kalmıştı Okadar üzülmüştüm ki ama o ay hamile kaldım mucize gibiydiAllahım size de nasip etsin inşallah
en umutsuz olduğum aydı