• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi

Elma_armut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
249
166
53
Kızlar selam, rahim filmi çektirdim ama henüz doktorum göremedi sizce nasıl sanki t şekli var gibi geldi :(

Eklentiler

• IMG_2181.webp
    IMG_2181.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 108
T değil ama kalp şekli var gibi sanki çok az ama engel olacak kadar da çok değil bence iki tüpden de geçiş var gibi görünüyor
Çok teşekkürler yorumunuz için 🩷 çeken doktor bir şey göremedim anormal demişti zaten ama çok üstün körü yorum yaptı sanki. Umarım dediğiniz gibi engel değildir :(

Aşırı zor dünyaya stres topu olarak gelmişim :(
Eşimde de sperm hızında düşüklük var sayısı ama hızı düşük canım
Ben de senden bile daha çok stresliydim emin ol ekstra çok çok fazla yani 2 yıldır bakıyorum stres yaptıkça daha kötü oluyorum ve kendime zarar veriyorum bizde de sıkıntı yok böyle olmuyorsa tüp bebek yaptırırız illa ki bir şekilde olur diye kendimi rahatlattım ve kafada bitirdim bebek olayını onun için rahatım artık sakinim inşallah sende rahatlarsın canım 🌸

Ben de senden bile daha çok stresliydim emin ol ekstra çok çok fazla yani 2 yıldır bakıyorum stres yaptıkça daha kötü oluyorum ve kendime zarar veriyorum bizde de sıkıntı yok böyle olmuyorsa tüp bebek yaptırırız illa ki bir şekilde olur diye kendimi rahatlattım ve kafada bitirdim bebek olayını onun için rahatım artık sakinim inşallah sende rahatlarsın canım 🌸
Evet çok kötü bir şey ama insan kendine bunu yapıyor bir şekilde aslında biliyorsun farkındasın sonra hiç bilmiyormuş gibi tekrar stres stres. İnşallah şu anneler gününde duam Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı yavrular nasip etsin bizlere 🩷🩷

Kızlar selam, rahim filmi çektirdim ama henüz doktorum göremedi sizce nasıl sanki t şekli var gibi geldi :(
Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi 🌸

Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi 🌸
Ben anestezili çektirdim. İşlemde hissetmedim ama işlemden birkaç saat sonra kanamam ve ağrım oldu sonra geçti zaten. Korunun demedi aksine deneyin dedi

Benim rahmim de bu şekilde bir doktora gittim beni bu t rahim hamile kalman çok zor diye korkuttu. Araştırmalarım sonucunda çok iyi bir doktor buldum, kendisi hayır bu t rahim değil dedi, hatta açıp t rahimi de gösterdi o daha dar oluyor bizimkine göre

Merhaba, işlem çok kolaydı hatta bu kadar abartacak ne varmış diye sordum kendime. Benim tüplerim açık olduğu için de acısız olmuş olabilir anestezi almadan 5 dk süre içinde bitti her şey. hatta aletleri takıp çıkartmak daha uzun ve acılı olabiliyor işlem çok kolay. 2 gün korunun yeterli dedi sadece 2 gün korunduk. yani korkmayın kolay geçer

Benim rahmim de bu şekilde bir doktora gittim beni bu t rahim hamile kalman çok zor diye korkuttu. Araştırmalarım sonucunda çok iyi bir doktor buldum, kendisi hayır bu t rahim değil dedi, hatta açıp t rahimi de gösterdi o daha dar oluyor bizimkine göre
bu doktorlar bir ilginç olabiliyolar ama çok şükür hamile kalabilmişsiniz sağlıcakla alırsınız inşallah yavrunuzu kucağınıza 🌸 darısı da bizlere hayırlısıyla 🩷🩷

HSG den ne kadar sonra hamile kaldınız peki? doktorlar hsg sonrası 6 ayda doğal yoldan gebe kalma ihtimali yüksek diyolar sizde bu süreç ne kadar oldu? 🥰
Ben ekim ayında hsg çekildim, Ocak ayında da hamile kalmışım. Öncesindeki iki ay letu ve Ovitrelle kullanmıştım gebelik oluşmamıştı, Ocak ayında letu kullandım ama Ovitrelle bulamamıştım eczanelerde, tedavim yarım kalmıştı Okadar üzülmüştüm ki ama o ay hamile kaldım mucize gibiydi 🥹 Allahım size de nasip etsin inşallah ❤️ en umutsuz olduğum aydı

Ben ekim ayında hsg çekildim, Ocak ayında da hamile kalmışım. Öncesindeki iki ay letu ve Ovitrelle kullanmıştım gebelik oluşmamıştı, Ocak ayında letu kullandım ama Ovitrelle bulamamıştım eczanelerde, tedavim yarım kalmıştı Okadar üzülmüştüm ki ama o ay hamile kaldım mucize gibiydi 🥹 Allahım size de nasip etsin inşallah ❤️ en umutsuz olduğum aydı
Maşşallah, zaten hep en umutsuz olunan ayda nasip ediyor Allah, size de öyle olmuş ❤️ benim de bu ay hiç umudum yok çünkü eşimde hız yavaşlığı çıktı tedaviye başladı yenice. erkekler biraz bende bir şey yok yeaa modunda takıldıkları için hep en son gitme eylemindeler benim eşimde de aynısı oldu. daha önce yaptırsaydık belki daha önce başlardı tedaviye falan falan... nasip tabii Rabbim bekletiyordur zamanı gelecektir inşallah şimdilik elimizden gelen tek şey dua ❤️

Back
X