• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg / sol kasık ağrısı

Susluprenses2473

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
129
Puanlar
23
Merhaba kızçeler 18 aralıkta hsg çekildim 20-22-23 ilişki oldu. Bat 4 ocak yani bir hafta var ama dünden beri sol yumurtalığım aşırı ağrıyor bacağıma vuruyordu dün bugün sadece ağrı var ama düzenli kesilmiyor mesela sabah başlıyor yatana kadar devam ediyor. 2 gündür aşırı stresli geçiyorum günümü. Sizce teste ne zaman başlamalıyım bi de sol yumurtalık ağrısı bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi ? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Çok üzüldüm 😞 umarım bu ay sağlıklı bir gebeliğin olur ben evladına kavuşursun 🤲🏻 benim de 2 gebelik oldu biri kimyasaldı biri boş. Senin neden hsg yüzünden peki
Valla canım heralde ondan kaynaklandı diye düşündüm ama hsg çok iyi tüpleri temizliyor bu ayları iyi değerlendirmek lazım

Valla canım heralde ondan kaynaklandı diye düşündüm ama hsg çok iyi tüpleri temizliyor bu ayları iyi değerlendirmek lazım
Valla ben bu zamana kadar çikolata kistinden korkuyordum 2 kere hamile kaldım birinde 5 buçuk cm ile diğerinde 10 cm ile dr lar mucize asla olamaz filan diye abartı tepkiler veriyordu korkutuyorlardı meğer ilgisi yokmuş yani sonra 11 cm ken patladı tüpleri tıkamış o yüzden hsg çektirdim yoksa tüpleriö normalde açıktı sorun yoktu. Şimdi tekrar umutlandım çünkü 4 senedir mücadele ediyoruz 2 kayıp da ağır oldu hasret kaldık. İlk defa yaşadığım bi ağrı da değil ama ilk defa bu kadar erken başladı haliyle istekli olunca insan ona yormak istiyor. Allah razı olsun sende cevap verdin iyi geldi işte 🥹

Back
X