Gebelik olduğunu düşünmüyorum o sıvı verildiğinde gebelik varsa bile sonlanır. Bende çoğu kişide duydum hsg sonrası adet gecikmesi yaşadığını. Bende geçen ay çekildim 2-3 falan gecikti ama çooook uzun sürdü normalde 5 günde tam biterdi ama hsgden sonra 8-9 gün falan sürdü bir de afedersin koyu kırmızı siyah arası olduMerhabalar cuma günü (26.04) HSG çekindim normalde ayın27si adet günümdü anestezi olmadan yapıldı sonrasında çok az bi kan geldi büyük ihtimal hsg kaynaklı arkasından dün simsiyah bi lekelenme oldu ama adetim gelmiyor normalde adeti geciken biri değilim ilk defa adetim geciktiğinde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 7 haftalık düşükle sonuçlandı hsg öncesi gebelik testi yapıldı 0.2 çıkmıştı yani negatif herhangi bi gebelik ihtimali olabilir mi yoksa hsg kaynaklı bir gecikme mi?
Genelde duyduklarım hsg çekildikten sonraki ay adet gecikmesi yaşamış benimki işte adete yakın yapıldığı için büyük ihtimalle gecikme yaşıyorum o zaman seninki anestezi altında mı oldu normal miGebelik olduğunu düşünmüyorum o sıvı verildiğinde gebelik varsa bile sonlanır. Bende çoğu kişide duydum hsg sonrası adet gecikmesi yaşadığını. Bende geçen ay çekildim 2-3 falan gecikti ama çooook uzun sürdü normalde 5 günde tam biterdi ama hsgden sonra 8-9 gün falan sürdü bir de afedersin koyu kırmızı siyah arası oldu
Evet olabilir genellikle adet biter bitmez yapılıyor seninki adete yakın yapılmış. Normal oldu her iki tüpümde de hafif tıkanıklı varmış işlem sırasında açıldıGenelde duyduklarım hsg çekildikten sonraki ay adet gecikmesi yaşamış benimki işte adete yakın yapıldığı için büyük ihtimalle gecikme yaşıyorum o zaman seninki anestezi altında mı oldu normal mi
Ya korkutmak istemiyorum çektirecek olanları ama etrafımdaki kimseye de önermiyorum anestezi olmadan iki gün acısını çektim işlem sırasındaki acı zaten çok farklıydı eğer bilgim olsaydı anestezi altında olsun isterdimEvet olabilir genellikle adet biter bitmez yapılıyor seninki adete yakın yapılmış. Normal oldu her iki tüpümde de hafif tıkanıklı varmış işlem sırasında açıldı
Ya bence kişiden kişiye değişiyor. Ben çektiriken çok hafif bir sızlama hissettim adet ağrısı gibiydi takınıklıklar olmasına rağmen. Çektirdiğim gün akşama kadar eşimle dolaştım hiçte ağrım olmadıYa korkutmak istemiyorum çektirecek olanları ama etrafımdaki kimseye de önermiyorum anestezi olmadan iki gün acısını çektim işlem sırasındaki acı zaten çok farklıydı eğer bilgim olsaydı anestezi altında olsun isterdim
Belkide acı eğişiğine göre de değişiyor olabilir hsg çektirdikten sonra gebeliğin daha kolay oluştuğunu duymuştum ertesi ay hamile kalan baya insan varmış bi ümit oluyor işte bekleyen içinYa bence kişiden kişiye değişiyor. Ben çektiriken çok hafif bir sızlama hissettim adet ağrısı gibiydi takınıklıklar olmasına rağmen. Çektirdiğim gün akşama kadar eşimle dolaştım hiçte ağrım olmadı
Öyle valla umut arıyoruz her yerde ben femara kullandım bu ay inşallah faydası olur. Ne zamandan beri deniyorsun canımBelkide acı eğişiğine göre de değişiyor olabilir hsg çektirdikten sonra gebeliğin daha kolay oluştuğunu duymuştum ertesi ay hamile kalan baya insan varmış bi ümit oluyor işte bekleyen için
Düşüğümden bu yana 5 ay geçti öncesinde de 1 seneye yakın diyebilirim ama ben femara kullandığım ay hamile kalmıştım umarım sende kalırsın allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınÖyle valla umut arıyoruz her yerde ben femara kullandım bu ay inşallah faydası olur. Ne zamandan beri deniyorsun canım
Benim hsgden sonra 5 gün reglim gecikti ki max 1 gün felan gecikir benim reglim bence hsgden sonra gecikme normalMerhabalar cuma günü (26.04) HSG çekindim normalde ayın27si adet günümdü anestezi olmadan yapıldı sonrasında çok az bi kan geldi büyük ihtimal hsg kaynaklı arkasından dün simsiyah bi lekelenme oldu ama adetim gelmiyor normalde adeti geciken biri değilim ilk defa adetim geciktiğinde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 7 haftalık düşükle sonuçlandı hsg öncesi gebelik testi yapıldı 0.2 çıkmıştı yani negatif herhangi bi gebelik ihtimali olabilir mi yoksa hsg kaynaklı bir gecikme mi?
Umut dünyası demekki benimki bidahaki aya o zaman inşallahBenim hsgden sonra 5 gün reglim gecikti ki max 1 gün felan gecikir benim reglim bence hsgden sonra gecikme normal
İnşallahUmut dünyası demekki benimki bidahaki aya o zaman inşallah
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallahhsg sonrası ilk üç ay şans yüksek diyorlar da bize vurmadı o şans
Bursa Özel hayat hastanesinde anestezili 7 bin tlye çekildim 14 ay olduDevlettemi çektirdiniz özelde mi özeldeyse fiyatları nedir bende çektiricem de
Devler hastanesi ücretsiz bu arada ama acı eşiği çok çok önemliBursa Özel hayat hastanesinde anestezili 7 bin tlye çekildim 14 ay oldu
Benimde canım serttir ama tüp bebek doktoru sadece orayla çalışıyordu mecbur kaldım o zamanDevler hastanesi ücretsiz bu arada ama acı eşiği çok çok önemli
Peki devamında gebelik oldu muBenimde canım serttir ama tüp bebek doktoru sadece orayla çalışıyordu mecbur kaldım o zaman
Hiç memnun kalmadım gittiğim yerden. Tedaviye baslamadım. Bu sene de kendiliğinden oldu sadece femara kullandimPeki devamında gebelik oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?