• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası adet gecikmesi

incilay37

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
541
113
18
32
Kızlar merhaba, geçtiğimiz ay hsg çekildim. Adet bitiminden sonraki ilk 5 güne denk geliyordu. 5-6 günde kanama akıntı vs derken ilişkiye girmedik. Sonra denemeye başladık. Bu ay adetimin gecikmesinin 4.günü bhcg verdim ve negatif çıktı. Başına böyle bir şey gelen var mı? (Not: bu sıralar başka bir konudan dolayı çok stresliyim o da etkiledi mi bilmiyorum)

Merhabalar ben 25 mart tarihinde hsg cektirdim adet bitimiydi 7 nisana kadar korundum zaten iliskiyede giremedik hsgden sonra canim acimaya basladi iliski sirasinda 12 nisan civarinda regl olmam gerekiyodu olmadim 30 gunu gecti hala regl yok. Gecikmenin 20. Gununde erken gebelik testi yaptim negatifti saglik ocagi druna sordum takma kafana gecikebilir normal stres yapıyosun ondan da olabilir antibiyotik kullandin ondan da olabilir dedi ama 30 gun artik fazla bence yarin dr umdan randevu alicam gidicem ne oldugunu bende bilmiyorum

Merhabalar ben 25 mart tarihinde hsg cektirdim adet bitimiydi 7 nisana kadar korundum zaten iliskiyede giremedik hsgden sonra canim acimaya basladi iliski sirasinda 12 nisan civarinda regl olmam gerekiyodu olmadim 30 gunu gecti hala regl yok. Gecikmenin 20. Gununde erken gebelik testi yaptim negatifti saglik ocagi druna sordum takma kafana gecikebilir normal stres yapıyosun ondan da olabilir antibiyotik kullandin ondan da olabilir dedi ama 30 gun artik fazla bence yarin dr umdan randevu alicam gidicem ne oldugunu bende bilmiyorum
Hsgden sonra regl gecikmesi olabiliyormuş öyle dediler bende de gecikti ama çok şükür geldi şimdi. 30 günlük gecikme için bence de gidin bir doktora gösterin. Kadın doğum uzmanı da normal derse kafanıza takmayın. Bu süreçler öyle zor ki rabbim hepimize yardım etsin inşallah

Mwrhaba. Sonucunuz ne oldu acaba? Ben de hsg cektirdim ve adetim gecikecek gibi

Back
X