Hayır. İki gün sonra kanamam bitince ilişki oldu. Gün aşırı iki üç defa daha oldu. Sonrasında dikkat etmedim fazlaO ay ekstra olarak bi şey denemiş miydiniz ya da kullanmış mıydınız
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahH
Hayır. İki gün sonra kanamam bitince ilişki oldu. Gün aşırı iki üç defa daha oldu. Sonrasında dikkat etmedim fazla
Çok teşekkür ederim. Kızım 1 buçuk yaşındaHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhsgden sonra antibiyotik kullandınız mı peki
Aaa ben daha hamilesin sandımÇok teşekkür ederim. Kızım 1 buçuk yaşındahayır kullanmadım. Anestezide kullanmadığım için ilişki yasağım olmadı. Anestezi antibiyotik kullanırsak korunmamız gerekiyor diye biliyorum. O yüzden bizde sıkıntı olmadı
Evet öyle gerçekten. Çikolata kistinin olduğu yerde tüp bebek bile bir ihtimal oluyor. O halde hsg bana şans getirdi. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahAaa ben daha hamilesin sandımsağlıkla büyüsün güzel kız ne güzel hsg şans getirmiş yavrunuza kavuşmuşsunuz
Allah nasip ettikten sonra hiçbir şey engel olmuyor demek kiEvet öyle gerçekten. Çikolata kistinin olduğu yerde tüp bebek bile bir ihtimal oluyor. O halde hsg bana şans getirdi. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Ben çektirdim 2.ay gebelik oldu. Şuan 23 gün var dogumamerhaba kizlar hsg sonrasi ilk ay yada birkac ay icind gebe kalan oldumu hag sonrasi gebelik kolaylasiyormus dogrumu kizalar
Hsg cekdirdim canim baya agrili oldu ama anlik agriydi cekilince bitti de suan beklemedeyim gebelik olurmu diye hayirlisiyla dogurursun insallahBen çektirdim 2.ay gebelik oldu. Şuan 23 gün var dogumaanestezili cektirebilirsiniz kolaylık oluyor
Olur inş 4 5 aya kdr etkili diye biliyorum. Hayırlı ve doğru zamanda nasip olsun inşallah stres yapmayınHsg cekdirdim canim baya agrili oldu ama anlik agriydi cekilince bitti de suan beklemedeyim gebelik olurmu diye hayirlisiyla dogurursun insallah
Saolun insallahOlur inş 4 5 aya kdr etkili diye biliyorum. Hayırlı ve doğru zamanda nasip olsun inşallah stres yapmayın
1 yıl dört ay Tsk ederimİnsallah gonlunce olur dort aylik evlilik erken deyilmi ama tikaniklik varmis erkenden tedavine bak insallah gonlunce olur
Hsg çektirdiğin ay mı hamile kaldınAnestezisiz çektirdim. Tüplerim açık olmasına ve çikolata kistim olmasına rağmen o ay hamile kaldım. Dileyen herkese nasip olsun inşallah
EvetHsg çektirdiğin ay mı hamile kaldın
Bana doktor bu ay hamile kalamazsın adet olunca gel çatlatma yapalım dedi bide hsg de verilen ilaçtan dolayı döllenen yumurta sağlıksız oluyor diyorlar doğru mu offf ne çok şey var
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum geçen hafta çektirdimmerhaba kizlar hsg sonrasi ilk ay yada birkac ay icind gebe kalan oldumu hag sonrasi gebelik kolaylasiyormus dogrumu kizalar
Adetim gecikdi testde negatif diyor ama bukdar gecikmezdi hsg den kaynaklimidir acabaBende aynı sorunun cevabını arıyorum geçen hafta çektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?