sizin için çok üzüldüm ama en azından gebe kalabiliyorsunuz zaten ilk gebeliklerde maalesef oluyor düşük durumları ama ikinciye sorunsuz gebe kalırsınız bence üzmeyin kendinizi. Ben de 30 günde bir düzenli adet görüyorum aslında hsg den sonra ağrılarımda kesildi şuan herşey normal arı sütü ve polen bal karışımı kullanmaya başladık eşimle birlikte bunu çok tavsiye eden oldu yakın çevremde kullanıp gebe kalanlar oldu bu ayda böyle deneyelim dedik ama insan geriliyor ya nedensiz olmayinca tabi hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin inşallahBeni de sol tüp açık sağ kapalı canım hsg çekildim ama hamile kalmadım. Daha sonra zayıfladım hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için bugün kürtaj oldum. Olumsuz düşünme kafanı illa gebe kalacam diye doldurma yoksa psikolojik olarak olmuyor. Şuan olmamış yumurtlama hergün aynı saatte yapmaya özen göster testleri test öncesi su alımını kes ama bir iki saat önce koyulaşma ya başlar ise bir gün ilişki bir gün mola şeklinde devam et.
Evet nasip herşey canım vakti vardır öyle düşün çünkü Rabbim vereceği zamanı biliyor. Evet canım bende gebe kaldığım ay kullandım o karışımdan hatta gene aldım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Ek olarak yeşil yapraklı sebzeler tüket canım avakado çok önemli. Brokoli zamanı geldi brokolide çok etkili bu süreçte. Sadece kafana takma hiç ama hiç düşşnmediğin zamanda oluyor ben hiç beklemediğim ay kaldım hamile umudum hiç yoktusizin için çok üzüldüm ama en azından gebe kalabiliyorsunuz zaten ilk gebeliklerde maalesef oluyor düşük durumları ama ikinciye sorunsuz gebe kalırsınız bence üzmeyin kendinizi. Ben de 30 günde bir düzenli adet görüyorum aslında hsg den sonra ağrılarımda kesildi şuan herşey normal arı sütü ve polen bal karışımı kullanmaya başladık eşimle birlikte bunu çok tavsiye eden oldu yakın çevremde kullanıp gebe kalanlar oldu bu ayda böyle deneyelim dedik ama insan geriliyor ya nedensiz olmayinca tabi hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah
Evet nasip herşey canım vakti vardır öyle düşün çünkü Rabbim vereceği zamanı biliyor. Evet canım bende gebe kaldığım ay kullandım o karışımdan hatta gene aldım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Ek olarak yeşil yapraklı sebzeler tüket canım avakado çok önemli. Brokoli zamanı geldi brokolide çok etkili bu süreçte. Sadece kafana takma hiç ama hiç düşşnmediğin zamanda oluyor ben hiç beklemediğim ay kaldım hamile umudum hiç y
Ama işte kafaya takmadan da olmuyor ki tabiki her dakika onu düşünmüyorum yada çok afedersiniz o an aklıma gelmiyor. Sadece adet dönemim yaklasinca biraz takıyorum o kdr. Yumurtalık takibi de yapıyorum adet döneminden sonra 15. Gün hala yaptığım testler negatif sanırım geç büyüyor yumurtalıklarımEvet nasip herşey canım vakti vardır öyle düşün çünkü Rabbim vereceği zamanı biliyor. Evet canım bende gebe kaldığım ay kullandım o karışımdan hatta gene aldım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Ek olarak yeşil yapraklı sebzeler tüket canım avakado çok önemli. Brokoli zamanı geldi brokolide çok etkili bu süreçte. Sadece kafana takma hiç ama hiç düşşnmediğin zamanda oluyor ben hiç beklemediğim ay kaldım hamile umudum hiç yoktu
Olabilir canım bende 29 ile 32 arasında oluyorum 18 17 gün oluyor yumurtlamamAma işte kafaya takmadan da olmuyor ki tabiki her dakika onu düşünmüyorum yada çok afedersiniz o an aklıma gelmiyor. Sadece adet dönemim yaklasinca biraz takıyorum o kdr. Yumurtalık takibi de yapıyorum adet döneminden sonra 15. Gün hala yaptığım testler negatif sanırım geç büyüyor yumurtalıklarım
Sizinle konuşunca rahatladım biraz ya çift çizgi gördük diyelim sonra tek çizgi olursa yumurta çatlamış oluyor dimiOlabilir canım bende 29 ile 32 arasında oluyorum 18 17 gün oluyor yumurtlamam
Eğer t çizgisi c den koyu çıkar ise yumurtlama başlamış oluyor canım daha sonra t silikleşmeye başlar ise çatlama olmuş oluyor bu sürede değerlendirmeler olsun sadece stres yapma canım herşey nasibinde olurSizinle konuşunca rahatladım biraz ya çift çizgi gördük diyelim sonra tek çizgi olursa yumurta çatlamış oluyor dimi
Canım benim ovulasyon testim iki gündür çift çizgi oluyor iki gün sürmesi normal mi acaba yaEğer t çizgisi c den koyu çıkar ise yumurtlama başlamış oluyor canım daha sonra t silikleşmeye başlar ise çatlama olmuş oluyor bu sürede değerlendirmeler olsun sadece stres yapma canım herşey nasibinde olur
Olabilir çatlaması için havuç tüket canmCanım benim ovulasyon testim iki gündür çift çizgi oluyor iki gün sürmesi normal mi acaba ya
Ben varım 3 yıldır istiyorduk 2 yıl önce kimyasal gebelik oldu 2 yıla yaklaşık olmadı temmuz sonunda Hsg çekildim bir problem yoktu çok şükür hamilelik haberini aldım inşaallah sağlıkla hayırla kucağa almak da nasip olur her an elim kalbimde nasipse ilk çocuk olacak çok bekledik biz deMerhabalar herkese ben 2 yıldır evliyim ama çocuk sahibi olamıyoruz bir çok kez doktora gittik hormonal sorunumuz yok eşimde de sorun yok en son başka bir doktora gittim hsg çekildim tüplerim tıkalıymış sol tüpü tamamen açtılar ama sağ tüp ucuna kadar açıldı doktor hamile kalma şansının yüksek olduğunu söyledi yumurtalık rezervim çok yüksek sorun yok onda da ama 2 ay geçti yine bişe yok ovulasyon testine başladım bu ay fotoğraf aticam yorumlarsaniz sevinirim benim gibi olup hamile kalan varsa da tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
Peki hsg den sonra ne zman hamile kaldınız acaba bizde yumurtlama günlerini takip ettik bir gün arayla değerlendirdik iki gün ovulasyon testi pozitif çıktı o günlerde degerlendirdik bakalım bu ay beklemedeyiz 9 gün kaldı insallah yine hayal kırıklığı olmazHsg gününden itibaren değerlendirdik iki günde bazen 3 günde bir değerlendirmeye çalıştık taşındım evimin temizliğine vs yardım ettim bilmiyordum nasip varmış ki tutundu çok şükür ama inşaallah sağlıkla devam eder
Temmuz sonunda çekilmişsiniz pardon dikkat etmedim oraya bende o dönemde çekildim 2.ay umarım pozitif sonuç alirim sizin adınıza çok sevindim darısı başıma inşallahHsg gününden itibaren değerlendirdik iki günde bazen 3 günde bir değerlendirmeye çalıştık taşındım evimin temizliğine vs yardım ettim bilmiyordum nasip varmış ki tutundu çok şükür ama inşaallah sağlıkla devam eder
Amin amin amin sağlıkla gelsin sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşaallahTemmuz sonunda çekilmişsiniz pardon dikkat etmedim oraya bende o dönemde çekildim 2.ay umarım pozitif sonuç alirim sizin adınıza çok sevindim darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?