- 28 Temmuz 2023
- 275
- 118
- 33
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
Ben yaptırdığım ay kaldım yani bu ay şuan hamileyimHsgden 2 ay sonra hamile kaldım tüplerde ya da rahmimde herhangi bir sorun yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdığım ay kaldım yani bu ay şuan hamileyimHsgden 2 ay sonra hamile kaldım tüplerde ya da rahmimde herhangi bir sorun yoktu
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahBen yaptırdığım ay kaldım yani bu ay şuan hamileyim![]()
Amin çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahSağlıkla
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah![]()
maşallahhhHamileyimmmmm![]()
Evet canm 7 . Ayda yaptırdım ve hamileyimmaşallahhhyaptırdığınız ay mı hamile kaldınız? ben de bu ay yaptırdım tüplerimi açtılar değerlendirdik günleri 10 gün var reglime 9 aydır uğraşıyoruz dua edin bizlere de
![]()
Ben yurt dışında çektirdim canm yurt dışında yaşıyorumBende sonomed kadıköyde HSG çektirdim tüplerimin ikiside meğerse hafif kapalıymış açtılar sonrasında günlerimi değerlendirdim çok umutluyum inşallah rabbim boşa çıkarmaz hepimizin beklentilerini![]()
Merhaba hang doktor çekti filminizMerhabalar,
Hsg bakılmadan hiç bir sorun olup olmadığı anlaşılmazki. Allah korusun belki hsgde tüpler tıkalı çıkacak.
Hsgden sonra hamile kalınmasının sebebi genellikle hsg esnasında tüplerin açılması veya başka ufak sorunların giderilmesi.
Eşim ve bendede hiç bi sorun yoktu, maalesef hsgden sonrada olmamıştı (temiz çıktı)
Sonunda tüp bebekle hamile kaldım.
Ben anestezi ile çekinmiştim.
Hiçbirşey hissetmedim- uyudum uyandım bitti![]()
Merhaba hang doktor çekti filminiz
Benim şansıma izindeymiş İclal hanıma çektireceğimCevat Bayrak- Şişli Echomar
Benim şansıma izindeymiş İclal hanıma çektireceğim
Anestezili istedim ama gerek yok dediler spazm oluyor benim tüpler kapalı çıkıyorPeki anestezi ilemi?