merhaba canim bende bugun cektirdim hsg bende de pcos var bakalim hayirlisi olsun ikimiz icinde cok takma gorumceni de Allah gonlune gore verir insallah guzel sonuclar alirsinMerhaba kızlar; 1 yıllık evliyim pcos’um var son 3 aydır bebek istemimiz var ve HSG çekildim sonuçlar normal artık kafama çok takmaya başladım görümcem de benimle beraber evlendi 3 aylık hamile olduğunu söylese de inandırıcı değil çünkü ultrason görüntüsünde bebek çok kocaman ve kayınvalideme ona söyleme nazara gelecek çocuğum gibi söylediği saçma sapan şeyleri duydum çok üzüldüm.. HSG sonrası hamile kalan varsa yazabilir mi bir umut olur belki
Gerçekten artık yıldım sürekli bi laf sokuşturmalar sürekli bi tüp bebek haram demeler gerçekten böyle bi zihniyetin çocuk yetiştirecek olması bile çok üzücü evlenmeden önce de neler yaptı eşim de sürekli onların safında yer alıyor kendimi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki bitmek bilmeyen kavgalar.. baba evine dönsem orada neler yaşayacağım kaygıları burada eşim ve görümce zulmü gerçekten bebek sahibi olmak bu kadar zor mu inancımı yitirmek üzereyim..merhaba canim bende bugun cektirdim hsg bende de pcos var bakalim hayirlisi olsun ikimiz icinde cok takma gorumceni de Allah gonlune gore verir insallah guzel sonuclar alirsin
Sakın yitirme canım öyle zihniyette olan insanlar var bende sende aynı durumdan müzdaribimGerçekten artık yıldım sürekli bi laf sokuşturmalar sürekli bi tüp bebek haram demeler gerçekten böyle bi zihniyetin çocuk yetiştirecek olması bile çok üzücü evlenmeden önce de neler yaptı eşim de sürekli onların safında yer alıyor kendimi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki bitmek bilmeyen kavgalar.. baba evine dönsem orada neler yaşayacağım kaygıları burada eşim ve görümce zulmü gerçekten bebek sahibi olmak bu kadar zor mu inancımı yitirmek üzereyim..
Eşimle neredeyse boşanma aşamasına geldim eşim bana “benim bacım tedaviyle mi hamile kaldı sanki” lafını söyledim ruhum bedenim paramparça artık nefes dahi almak yük gibi geliyor darmadağın oldum..Sakın yitirme canım öyle zihniyette olan insanlar var bende sende aynı durumdan müzdaribim
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 3 ay çok yeni bir süre çocuk istiyorum olmuyor demek içinMerhaba kızlar; 1 yıllık evliyim pcos’um var son 3 aydır bebek istemimiz var ve HSG çekildim sonuçlar normal artık kafama çok takmaya başladım görümcem de benimle beraber evlendi 3 aylık hamile olduğunu söylese de inandırıcı değil çünkü ultrason görüntüsünde bebek çok kocaman ve kayınvalideme ona söyleme nazara gelecek çocuğum gibi söylediği saçma sapan şeyleri duydum çok üzüldüm.. HSG sonrası hamile kalan varsa yazabilir mi bir umut olur belki
Aslında bende aynı sekilbtup bebek istemiyor eşim herkesin nasıl oluyor diyor gelde delirme işteEşimle neredeyse boşanma aşamasına geldim eşim bana “benim bacım tedaviyle mi hamile kaldı sanki” lafını söyledim ruhum bedenim paramparça artık nefes dahi almak yük gibi geliyor darmadağın oldum..
Ne diyebilirim ki biz gerçekten baştan yanlış tercihler yapmışız ben artık böyle hissediyorum insanın yanında ki yoldaş olacak önce kendimi aşağılanmış hissediyorum sizinle aynı durumdayım gurur yapıp spermiyogram testine de girmedi..Aslında bende aynı sekilbtup bebek istemiyor eşim herkesin nasıl oluyor diyor gelde delirme işte
Niye girmediki benimki zorla girfi ona göre tedavi olucagiz dedim ben aynı şekil bende öyleNe diyebilirim ki biz gerçekten baştan yanlış tercihler yapmışız ben artık böyle hissediyorum insanın yanında ki yoldaş olacak önce kendimi aşağılanmış hissediyorum sizinle aynı durumdayım gurur yapıp spermiyogram testine de girmedi..
Bugün bende zorla götürmeyi başardım yavaş yavaş her şey yoluna girsin artık buna çok ihtiyacımız varNiye girmediki benimki zorla girfi ona göre tedavi olucagiz dedim ben aynı şekil bende öyle
Aynen canım inşallah bebislerimiz olur mutlu oluruzBugün bende zorla götürmeyi başardım yavaş yavaş her şey yoluna girsin artık buna çok ihtiyacımız var
Eşini al çöpe at gitsin en iyisiAslında bende aynı sekilbtup bebek istemiyor eşim herkesin nasıl oluyor diyor gelde delirme işte
Kusura bakma çok sinir bozucu sana bu şekilde davranması ayrıca 3 ay çok kısa bir süre gerçekten bebek sahibi olamıyoruz demek içinEşini al çöpe at gitsin en iyisi
Bugün bende zorla götürmeyi başardım yavaş yavaş her şey yoluna girsin artık buna çok ihtiyacımız var
Merhaba öncelikle umarım gönlünüzce olur her şey. Ama bundan da önce sizin dik ve güçlü durmanız gerekir kendinizi üzmeyin bazen hiç bi sorun yokken bile sırf stresten insanlar hamile kalamıyorlar. 3 yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz. Sizin de daha önünüzde kocaman bir zaman varBugün bende zorla götürmeyi başardım yavaş yavaş her şey yoluna girsin artık buna çok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?