HSG sonrası ilişki

zeytinagaci1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
294
112
23
Hanımlar hsg sonrası doktorunuz ilişki serbestliği verdi mi? Ya da şu kadar gün yasak vs dedi mi?
Bugün beni işlemeye hazırlayan kişi bugün yok yarından itibaren günaşırı dedi. Ama kendisi doktor muydu değil miydi bilmiyorum açıkçası. Burda da yorumları okuyunca emin olamadım acaba beklenmeli mi.
İlişkiye devam diyen dr oldu mu sizlerde?

Nasıl geçti hsg niz bende çekinecegim de
Anestezisiz çekindim, eğitim araştırmada.
Yani ilk bir şey taktı sanırım bilmiyorum onda biraz acı hissettim sıktım kendimi ama sonra galiba (ilacı verirken) önce bir yanma sonra çok yoğun bir kasık ağrısı oldu..tutmadım kendimi baya ah uh bağırdım dr sakinleştirmeye çalıştı az kaldı ilacın yarısı bitti vs. İşlem uzun değil ama ondan korkmayın. Çok kötü olursan haber ver dayanamazsan dediler başta. Ama kısa süreceğini bildiğim için sıktım kendimi. Sonrasında hafif biraz daha ağrım oldu ama üç saat kadar sonra epey şiddetli bir kaşık ağrım oldu, mide bulantısı eşlik etti. Şimdi daha iyiyim çok şükür.

Ama şunu şöyleyeyim kullanılan cihazı bilmiyorum C kollu acısız diyorlardı, benimki hangi cihazdı bilgi sahibi olamadım. Şunu söyleyebilirim bunun yapılması gerekiyorsa elbet yapılacak canınız acısa bile kısa süreceğini bilerek tüplerin durumunu öğrenmek uğruna dayanmaya çalışın.
Mesela daha önce kistim patlamıştı hastanelik olmuştum o bin kat daha sancılıydı, beterin beteri var yani :))
Tüplerim açıkmış bu arada 🙈🙈

Geçmiş olsun canım tuplerin acıkmış sevindim önemli olan o ☺️ bende anestezili cekiniyim diyorum gerçekten korku çok bende yarın gideceğim gün verecek bakalım

Hanımlar hsg sonrası doktorunuz ilişki serbestliği verdi mi? Ya da şu kadar gün yasak vs dedi mi?
Bugün beni işlemeye hazırlayan kişi bugün yok yarından itibaren günaşırı dedi. Ama kendisi doktor muydu değil miydi bilmiyorum açıkçası. Burda da yorumları okuyunca emin olamadım acaba beklenmeli mi.
Bana kimse yapma demedi ama benim işlem sonrası kanamam olduğu için yapmamıştım ilişki. Midem almadı daha doğrusu. 4 gün sürdü kanamam.

Bana kimse yapma demedi ama benim işlem sonrası kanamam olduğu için yapmamıştım ilişki. Midem almadı daha doğrusu. 4 gün sürdü kanamam.
Benim leke geldi biraz, ped taktım çok olmamış sonrasında. Şuan da gelmiyor yarınki duruma göre bakacağım. Hsg sonrası aynı ay içinde gebe kalan çok okudum, düzenlice denemek istiyorum bu ay

Banada devam edebilirsin bir kaç gün sonra normal rutin olarak dediler. 5 gün lekelenme sürdü ondan dolayi bitince yapabildik.

bir doktora daha sordum 1 hafta ilişki yasak diyor..dün bana yarından itibaren günaşırı diyorlar.hangisine inanıcam kafam karıştı şimdi benim :(

Kızlar selam bende dün HSG çektirdim anestezili. Bu zamana kadar serum taktırmayan bir insandım korkarak gittim ve çok ağladım. Bayılırken ağlıyordum ayıldığımda da sadece ağladım. Ama işleme dair tek bişey hatırlamıyorum 15 dk hayatımda yok yani sonrasında hafif lekelenmem oldu halâ devam ediyor hiç bir ağrı sızı yok. Benim gibi korkanlar kesinlikle anestezili yaptırsın. Bir daha olsa yine yaptırırım. Kendi kendime çok stres yapmışım hiç bir şey yok. Bende ilk defa anestezi aldım işlemden hemen sonra uyandım zaten ağır bir anestezi verilmiyor.

Kızlar selam bende dün HSG çektirdim anestezili. Bu zamana kadar serum taktırmayan bir insandım korkarak gittim ve çok ağladım. Bayılırken ağlıyordum ayıldığımda da sadece ağladım. Ama işleme dair tek bişey hatırlamıyorum 15 dk hayatımda yok yani sonrasında hafif lekelenmem oldu halâ devam ediyor hiç bir ağrı sızı yok. Benim gibi korkanlar kesinlikle anestezili yaptırsın. Bir daha olsa yine yaptırırım. Kendi kendime çok stres yapmışım hiç bir şey yok. Bende ilk defa anestezi aldım işlemden hemen sonra uyandım zaten ağır bir anestezi verilmiyor.
Ay bende sen gibiyim canım çok korkuyorum anestezili cekinecegim bende üstüme bir yük sanki

Bende haftaya çekinecegim anestezili ama daha önce hiç anestezide almadim korkuyorum istem dışı ☺️
Merhaba kızlar, ben bu akşam çektirdim anestezili olarak hiçbir şey anlamadım. Şükür tüplerim açıkmış. İlişki 15-20 gün olmasın dedi doktorum.

Doktor 3 gün sonra ilişkiye girebilirsin ama bir adet geçinceye kadar korun dedi. Yani o ay hamile kalmamamı tavsiye etti.

Back
X