HSG sonrası ilişki

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
250
68
28
Hanımlar Hsg ayın 17 sinin sabahı çektirdim doktorum bugün dinlenin yarın dan itibaren başlayın ilişkiye dedi ağrım yoktu kanamam da yoktu bende o günü eşimle değerlendirdim gecesini çünkü 18 zi yumurtalama günüm diye gözüküyordu hiç ağrım felan olmadı da sonra birde dün akşam yani 21 gecesi ilişkiye girdik fakat kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki ilişkiye girerken yoktu ama boşaldıktan sonra bi ağrım olmaya başladı sabaha da ağrım var böyle ara ara giren ağrılarım var adetime de 8 gün gözüküyor böyle birşey yaşayan var mı ? Neden böyle oldu anlamadım

Keşke doktoru dinleseydiniz.
Kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur heralde.

Keşke doktoru dinleseydiniz.
Kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur heralde.
Doktor hemen yarın başlayın dedi Hsg sonrası gebelik ihtimali çok yüksekmiş çünkü yani bu gecede olur ama kanamanız olursa ağrınız olursa diye dinlenin dedi benimde kanamam yoktu ufak biraz geldi kesildi bende zaten gece 3 gibi felan yaptım diğer Güne geçmiştik bile aradan 3-4 gün geçti yine yok yoktu sadece dün akşamdan beri biraz ağrım var onu hiç anlamadım acaba yumurtalama yeni mi oluyor onu da anlamadım akıntım var aynı yumurtlama akıntısı gibi şeffaf kokusuz acaba yumurtlama ağrısı mı dün gece ilişkiye girme arısı mı aslında gebelik ağrısına da benziyor ama anlamadım ni önceki gebeliğimde böyle ağrım vardı

İlk ilişkiden 6. Gün bugün yani kafam karıştı ama bekleyeceğim adete son 8 gün zaten

Ağrının hsg ile ilişkili olduğunu düşünmüyorum ara sıra olur öyle ağrı belki yumurtlama ağrısıdır

Bende öyle düşünüyorum sanırım yeni yumurtluyorum çünkü şeffaf akıntım oluyor
Siz bu günleri değerlendirin inşallah bu ay güzel haberi alırsınız ben de hsg çekildiğim ay hamile kalmıştım hsgden 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Siz bu günleri değerlendirin inşallah bu ay güzel haberi alırsınız ben de hsg çekildiğim ay hamile kalmıştım hsgden 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim
Hsg ne zaman çekilmiştiniz de 20 gün sonda öğrendiniz acaba bende değerlendiriyorum inşallah güzel haberleri alırım çok ümitliyim umudumu kaybetmek istemiyorum o yüzden denemelere devam ediyorum

Hsg ne zaman çekilmiştiniz de 20 gün sonda öğrendiniz acaba bende değerlendiriyorum inşallah güzel haberleri alırım çok ümitliyim umudumu kaybetmek istemiyorum o yüzden denemelere devam ediyorum
Uzun zaman oldu tam tarihleri hatırlamıyorum ama 2 ocak son adet tarihim yanlış hatırlamıyorsam 9 ocak hsg tarihi 28 ocakta da gebelik öğrendim tahmini yumurtlama 12 15 ocak arasıydı

Ay yumurtlama başlamadan önde Hsg çekilmişşiniz şansınız çok yüksekmiş bende bir gün önce çekildim umarım benimde şansım yüksektir hamile kalkışımdır çünkü hiçbir problem gözükmüyordu bizde rahim flimi de temiz çıktı umarım güzel haberleri alırım e sizin doğuma az kaldı o zaman

bende 29unda cekilecegim 30u yumurtlamam gosteriyor bu ay ki yumurtlamam 2 eylul gosteriyordu 1 eylulde oldu, insallah hsg gunu yumurtlamam olmaz olursa sorun olur mu bilmiyorum hsg sonrasi hamile.kalan cok kisi var umarim bizde guzel haber aliriz

Merhaba durumunuz nedir acaba? Bende hsg çektirdim ve ovulasyonu çok iyi değerlendirdim 1 haftam var
Benim 1 gün ile 3 gün aradı kaldı adete beklemedeyim ağrılarım var sık idrara çıkmam var ateş basması var aslına bakarsan adet belirtilerin hepsi var sadece göğüs hassasiyetim yok sıfır yani

Diğer aylardan farklı mı peki mesela göğüs hassasiyeti olur muydu önceki aylarda?

Oluyordu evet kocaman olurlardı bu ay niye olmadı anlamadım üstüne yatamazdım yani akıntım var o normal adet olcagım zamanda akıntım olurdu bakalım işte bekliyorum dün sabah kaset test yaptım birşey çıkmadı biraz kuruyunca kuruma cizgisi çıktı ama gerçekten içimde bi his var bu ay değilse bile çok kısa bi süreçte hamile kalıcam gibi hissediyorum neden se içime öyle doğdu çok yaklaştım güzel sonuca inşallah şu üç gün çabucak geçsin ve ben sonuca bi ulaşayım ümitsizlik yok daima devam edicem elbet rabbim bana da nasip eder evlat kokusunu

İnşallah güzel diliyelim güzel olsun Rabbım buyuktur vücut her ay bile farklı tepki veriyor diyorlar iyiye güzele yoralım bekleyebilirsen carmsaba yine yaparsın testi

İnşallah güzel diliyelim güzel olsun Rabbım buyuktur vücut her ay bile farklı tepki veriyor diyorlar iyiye güzele yoralım bekleyebilirsen carmsaba yine yaparsın testi
Çarşamba test mest yok olmazsam direk kan vercem benim testlerle ilgili problemim var hiç pozitif göremiyorum hamileyken test yaptım pozitif değildi çok şüphelendiğim için adetim geçti 2 gün gittim kan verdim de öyle öğrendim yani çıkmıyor bende idrarda anlamıyorum niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…