• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası ilişki

enure

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar merhaba . Eylül ayında histeroskopi oldum olduktan sonra adetlerim azaldı ve gecikmeye başladı . Doktorum duphaston verdi bittikten sonra 12 Nisan da adet gördüm . 16 nisanda bitti . 17 nisanda da rahim filmi çekildim . Tüplerimin açık olduğu Yapışıklık vs olmadığını söylediler . Eşimin sperm testinde de sorun çıkmadı her şey yolunda. Az önce ilişki yaşadık sizce hamilelik olur mu ? Tutma ihtimali nedir?

Eklentiler

• IMG_9056.webp
    IMG_9056.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9094.webp
    IMG_9094.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
görsellerde hiç bişey belli olmuyor canım hsg sonrası tutma ıhtımalı artıyor rahımınızıın durumuna bağlı ihtimal, ama şansınız diger aylara gore daha yüksek oldugunu söyleyebılrıım

görsellerde hiç bişey belli olmuyor canım hsg sonrası tutma ıhtımalı artıyor rahımınızıın durumuna bağlı ihtimal, ama şansınız diger aylara gore daha yüksek oldugunu söyleyebılrıım
Elimde video olarak var o yüzden ekran görüntüsü aldım bulanık görünüyor olabilir . Teşekkür ederim 🙏🏻

Elimde video olarak var o yüzden ekran görüntüsü aldım bulanık görünüyor olabilir . Teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim canım şansın yüksek değerlendir en az 6 ay çok önemli diyorlar hamile kalan çok 🌸

Back
X