- Konu Sahibi Umudadogru06
-
Hocam klomen kullandin mi tüplerin açıksa klomen oneriri sanaİyi akşamlar hanımlar bende dün hsg çektirdim bi sıkıntı yok dediler adet görünce gel dosya açalım hangi ilaca başlıycaz karar verelim dediler bi bilgisi olan var mı bu ilaç hakkında
Merhaba ben bugün cektim bana antibiyotik verdi bakteri olusumuni engellemek icin standartmis yani herkese veriyolarmis hemşire bana iki gun girme iliskiye dedi bu donmeler onemli hamile kalma durumu yüksekmis insallah oluruz da tup bebek tedavisine baslamam ben de tabiki meraklisi olacagiz bebek istiyoz demidegil bir hafta bir gum bile onemli bizim icin cunku şuan dogurganlik ddonemimizde
Aynen hocam inşallah olur saglok acsinda bir sorun yoksa beklemenin de alemi yok inşallah en kisa zamanda bebislerimiz olurAmin canjm insallah cümlesiyle beraber o sevinci yasarız bizde. Ama insanlar cok tuhaf soruyorum merakım için sanki 1 yıl bekleyin demiş gibi bi haliniz var diyolar anlam veremiyorum gercekten ovülasyon testi kullananlar bilir 1 gün 1 gündğr ayrıca rahim filmindeki sıvının rahimdeki küçük sorunları giderdiği sonrasında hamile kalma ihtimali yüksek oldugu gercegide var
Ay insallah rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin kimseyi baskasına imrendirmesin isteyen herkesin saglıklı bebişleri olsun ibsallah içinde de bizlerleAynen hocam inşallah olur saglok acsinda bir sorun yoksa beklemenin de alemi yok inşallah en kisa zamanda bebislerimiz olur
Amin hocamAy insallah rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin kimseyi baskasına imrendirmesin isteyen herkesin saglıklı bebişleri olsun ibsallah içinde de bizlerle
valla dr iki gun olmasin dedi enfeksiyon olmasin diye kanallar acikti ama bizde hemen oldu dedik kanallar full acilmisken olsun ki bebek olsun gun asiri oldu da o ay da hamile oldumu ogrendim zaten enfeksiyonu gize almistik biz cnm enfeksiyon olmadi ama bizde olmadi diye kimsede olnayacak degil tabiki olabilir sen ver bunun karariniMerhaba kızlar yeni üye oldum bundan 3 yıl önce hsg cektirmiştim sol tüpim tıkalı ve rahmim t seklinde idi. Simdi asılama tedavisine baslayacapız tekrar hsg istenildi fakat hsg sonrası 1 hafta ilişkiye girmeyin dediler sebebi nedir korunarak da girilmemeli mi ilişkiye girip sıkıntı yasayan oldu mu
Hocam 48 saat iliskiye girmeyin size antibiyotik verecek bakterilere enfeksiyona karsi 7 gun kullanacaksiniz sabah aksam iliskiye de 48 daat sonra girebilirsinizGaliba evet daha önce cektirdiğimde sadece 1 2 saat lekelenme gibi kanamam olmustu ilişkiyle alakalı da bişey dememişlerdi aklıma takıldı
Standart birseymis antibiyotik herkese veriliyomus kullanirken girebilirsin iliskiyeama sana antibiyotik verilmis sen dr u dinle antibiyotik kullanirken hamile mamile kalirsin da Allah korusun ben dinlememistim antibiyotik vermemisti cok kanamam olmadi acikti tupler de o yuzden yani herkesin durumu farkli olabilir her dr un yontemi de tabiki
o zaaaamaaaann kop kopStandart birseymis antibiyotik herkese veriliyomus kullanirken girebilirsin iliskiye
Maşallah Allah bağışlasın ben hasta oldum yarin gidecem doktorabakalim ne olacako zaaaamaaaann kop kopbenim cok sukur iki cocugum var Allah isteyen herkese versin ,ben dukkanı kapadim artikin kizim 5 yas,oglum 9 aylik bende artik bebe belik bakacak hal ve vucut kalmadi ,hurdaya ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?