Hsg sonrası Kanama

Melekzrgty85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
7
0
36
32
Kızlar merhaba 6haziranda hsg çektirdim tüpler açık çıktı fakat bu kanama ilk gün damla damla iken üç ve dördüncü günler kanamada artış oldu ama kötü koku vs yok sonra yine azalarak devam etti bugün 7.gün bitti gibi görünüyor hiç bu kadar uzun kanaması olan oldumu enfeksiyon olmasından korkuyorum

Kızlar merhaba 6haziranda hsg çektirdim tüpler açık çıktı fakat bu kanama ilk gün damla damla iken üç ve dördüncü günler kanamada artış oldu ama kötü koku vs yok sonra yine azalarak devam etti bugün 7.gün bitti gibi görünüyor hiç bu kadar uzun kanaması olan oldumu enfeksiyon olmasından korkuyorum
Benim 10 gun kadar surdu tuplerim kapaliydi acildi ama parca parca geldi bende normal kirmizi surekli kanama seklinde degil.

Bende de ilk günlerde yoktu bugün 3.gun kanamam arttı hatta iki kere parça pıhtı şeklinde geldi sizde de öyle mi

Bende dün çektirdim sadece dün kanamam oldu bugün hiç kanamam yok ağrı sizj da geçti çok şükür Dr unuzu arayıp sorun bence veya hastaneyi arayın tüpler açıldıysa ondan dolayıdır büyük ihtimalle die düşünüyorum

Bende ayın 30unda çektirdim sadece kahverengi leke şeklinde geliyordu az önce ni ağrıyla uyandım ve baya yoğun bi şekilde kan geldi bende korktum açıkcası

Back
X