HSG sonrası ne zaman hamile kaldınız ?

catidakimorkar

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
8
Merhabalar. Bu ay hsg çektirdim. Amh iyi çıktı. 2 senedir malesef olmuyor. Eşimin değerleri de iyi. Hsg sonrası 1 ay deneme. Sonra yumurta olgunlaştırıcı ve çatlatma deneyeceğiz. Sizin süreciniz nasıl oldu ne zaman hamile kaldınız ?

Merhaba 2 ay sonra hamile kalmıştım 2 sene olmadı doktorun verdiği korunma süresinden sonra bir kere adet gördüm

Merhabalar. Bu ay hsg çektirdim. Amh iyi çıktı. 2 senedir malesef olmuyor. Eşimin değerleri de iyi. Hsg sonrası 1 ay deneme. Sonra yumurta olgunlaştırıcı ve çatlatma deneyeceğiz. Sizin süreciniz nasıl oldu ne zaman hamile kaldınız ?
Hsg den önce bi tedavi uygulandı mi ? Bide kac senedir ya da kaç aydır deniyorsunuz

Bir tüpüm hafif tikaliydi o yüzden doktor iki kez ilaç verdi açıldı 😂

Bende bu ay çektirmeyi düsünüyorum ama korkuyorum sanırım bayıltarak yaptırıcam nerde ve ne kadara yaptınız ağrı acınız oldu mu acaba

Bende bu ay çektirmeyi düsünüyorum ama korkuyorum sanırım bayıltarak yaptırıcam nerde ve ne kadara yaptınız ağrı acınız oldu mu acaba
Ben haftaya ankarada özel bi hastanede cektiricem her ay regl agrisi çektiğim için sanırım artık korkmuyorum işlem sonrasında agri oluyor mu onu çok merak ediyorum kanama vs

Back
X