Hsg sonrası tüpler açıldıktan sonra tekrar kapanır mI

snmsnmsnm1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
70
54
38
35
Merhaba 2 yıl önce tüplerim kapalıydı hamile o yüzden kalamıyor muşum o ay olamamıştı sonra ki ay aşılama yöntemiyle bebeğime hamile kaldım şimdi 19 aylık. Nerdeyse 7 aydın korunmuyoruz ama yine hamile kalamıyorum her ay düzenli regl oluyorum. Yine tüplerim kapanmış olabilir mi böyle bi sorun yaşayan varmı

valla canım bunu bekleyip pazartesi günü öğrenicez :) geçen yıl çektirmiştim açıldı tüplerim pazartesi günü tekrar çektiricem bakalım ne durumda

ben 2013 ge hsg cektirmiştim sol tüp kapalıydı rabbim nasip etti dogal yolla oğlum dogdu ama 2.bebe olmuyodu aradan 6 yıl geçmesine ragmen olmamıştı yine hsg cektirdim yine aynısı çıkmıstı sol tüp tıkalıydı

Tabiki kapana biliyor :KK52:

Hadi ya çok geçmiş olsun canım 😔 açtılar mı peki yine? Ne dedi doktor.. benim de kapalı galiba o zaman ya nerdeyse bebeğim olduktan sonra bir senedir korunmuyoruz hala olmadı galiba yine kapandı 😔
Sağol canım açıldı çok şükür. Kürtajdan kaynaklı dedi kürtaj azda olsa bazı yerlere hasar verebilir dedi. Sende bi çektir canım emin olmak için

Kızlar merhaba konu cok eski ama bende aynı şeyden tedirginim 6 ay önce hsg ile sağ tüpüm açılmıştı sol tüpümde bir şey yoktu hamile kaldım düştü şimdi 2 aydır deniyorum ama bi şey yok tekrar tüp tıkanmasından korkuyorum

Back
X