Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar azonce rahim filmi cakildim hamilelige etkisi varmi oay hamile kalan varmi
1 Nisan'da HSG çektirdim 18 Nisan'da hasta olmam gerkirken bir hafta geciktim. Test yaptırdığımda pozitif çıktı. Hiç beklemediğimiz bir aydı artık HSG'den mi yoksa o ay beklemediğimiz, geç kaldığımızı düşündüğümüz için rahat davrandığımızdan mı bilmiyorum. Tek bildiğim Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ve şu an 16 haftalık halileyim. Darısı başınıza.
meraba öncelıkle hayırlı olsun insallah saglıklı bı sekılde hamılelığın devam edıyodur bende buay hsg cekıldım dun adet olmam gerekıyodu ama olmadım 3gundurde kahverengi akıntım oluyo az önce test yaptım ama negatif ama adette olmadım sendede boyle akıntı varmıydı yerlesme kanaması dıye bısey oldugunu bılıyorum acaba olabılırmı1 Nisan'da HSG çektirdim 18 Nisan'da hasta olmam gerkirken bir hafta geciktim. Test yaptırdığımda pozitif çıktı. Hiç beklemediğimiz bir aydı artık HSG'den mi yoksa o ay beklemediğimiz, geç kaldığımızı düşündüğümüz için rahat davrandığımızdan mı bilmiyorum. Tek bildiğim Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ve şu an 16 haftalık halileyim. Darısı başınıza.
Tesekkur ederim hamileliğin devam ediyor son gunlerdeyim artik. İnşallah Rabbim dizede nasip eder. Bende hamilelik esnasinda akinti oldu. Hatta ayni adet belirtileri vardı. İnşallah hamilesindir. Ama olmasanda canini sıkma bi kaç ay şansın çok yuksek güzel haberlerini bekliyorummeraba öncelıkle hayırlı olsun insallah saglıklı bı sekılde hamılelığın devam edıyodur bende buay hsg cekıldım dun adet olmam gerekıyodu ama olmadım 3gundurde kahverengi akıntım oluyo az önce test yaptım ama negatif ama adette olmadım sendede boyle akıntı varmıydı yerlesme kanaması dıye bısey oldugunu bılıyorum acaba olabılırmı
İnsallah canim ya 1senedir istiyoruz ugrasiyoruz pko war bende normalde ilacsiz adet olamyorum tam adet zamaninda boyle akinti olmasi farkli geldi normalde ayni gun kirmiza donerdi 3gundur akinti devam ediyo ins. Umutlarim bosa cikmaz cevabin icinde tesekur ederim saglicakla bebegni kucagna alirsin insallahTesekkur ederim hamileliğin devam ediyor son gunlerdeyim artik. İnşallah Rabbim dizede nasip eder. Bende hamilelik esnasinda akinti oldu. Hatta ayni adet belirtileri vardı. İnşallah hamilesindir. Ama olmasanda canini sıkma bi kaç ay şansın çok yuksek güzel haberlerini bekliyorum
[QUOT="5589, post: 38195654, member: 604597"]Merhaba ben konu sahibi 7temmuzda rahim filmi cekilmistim ve oay hamile kaldim allaha sukurler olsun ve simdi 23 haftaligiz allah isteyen herkese nasip etsin