- 13 Mart 2023
- 255
- 91
- 28
- 34
- Konu Sahibi Elenaaa1990
-
Hayır farklı bir il. SakaryaNEREDE YAPTIRDIN CANIM İSTANBULDA MI
Bende Sakaryalıyım medar da çektirmiştim siz nerde çektirdiniz acabaHayır farklı bir il. Sakarya
Bende orda çektirdim. Neşe hanım Dr umBende Sakaryalıyım medar da çektirmiştim siz nerde çektirdiniz acaba
Memnun musunuz benim Burak hazine çekti filmi miBende orda çektirdim. Neşe hanım Dr um
Ben bir sürede gidiyorum Neşe hanıma ilgili ve pozitif biri.Memnun musunuz benim Burak hazine çekti filmi mi
Bende Aslıhan kalkaymaz hocamı merak ediyorum çok övüyorlar neşe hanımı sizden duydum ilk, sırayla denerim artık hangisinden memnun kalırsam onunla devam ederim diye düşünüyorumBen bir sürede gidiyorum Neşe hanıma ilgili ve pozitif biri.
Meryem e gidiyordum bir ara o çok negatif ve panik biri o nedenle Neşe hanıma a geçtim. Gebelik olursa Dr değişir miyim bilmiyorum.
3 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyorumBende Aslıhan kalkaymaz hocamı merak ediyorum çok övüyorlar neşe hanımı sizden duydum ilk, sırayla denerim artık hangisinden memnun kalırsam onunla devam ederim diye düşünüyorumbu arada kaç senelik evlisiniz, çocuk ne zamandır istiyorsunuz
Umarım güzel haberle gelirsiniz neşe hanıma gideceğim3 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyorumAslıhan hanımı da duydum. Meryem kumbasli özel muayenesi var arkadaşımı doğum yaptırdı çok iyi dedi. Düşünebilirsiniz belki.. Bana çok net ve panik biri gibi geldi örneğin amh düşük ise dünyanın sonu gibi anlatıyor.dr dediğin umut vermeli neşe hanım da 28 yıllık doğum Dr imiş yaklaşımı güzel ve candan bir kadın. Tavsiye ederim inşallah gebe kalırsam detayları yazarım önerilerde bulunurum
Bende 3 gün önce cektirdim
Evet lekelenmem oluyor bugün 4. Gün ilişki önermedi 1 hafta bu ayda adete kadar korun dedi. İlişki olamazdi zaten bu durumda cok hassas hissediyorum kendimiChilddevelopment sizin hsg sonrası hafif kanamanız oldu mu? Ve ilişkiye devam ediyor musunuz. Bazı drlar 1 ay ara verin diyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?