Hsg sonrasi🤲

Elenaaa1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
253
90
28
33
Dün akşam saatlerinde ilaçlı aneztezili Hsg çektirdim. Çok stres yapmıştım buna değmedi. Uyumuşum ve uykumun en tatlı yerinden uyandırıldım.
Uyanınca kasik ağrısı oldu. Reg ağrısı gibi bir ağrı oldu. Toplam 1 saat sonunda taburcu oldum
Tuplerimde bir sıkıntı yok. Rahim şekil bozukluğu vs yok.Hafif tıkanıklık vs varsa açılmıştır dedi. 2 3 gün sonra korunmasız ilişki yaşayabilirsin dedi. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı bunun için mutluyum. Umarım tez zamanda güzel haberler alırız

Ben bir sürede gidiyorum Neşe hanıma ilgili ve pozitif biri.
Meryem e gidiyordum bir ara o çok negatif ve panik biri o nedenle Neşe hanıma a geçtim. Gebelik olursa Dr değişir miyim bilmiyorum.
Bende Aslıhan kalkaymaz hocamı merak ediyorum çok övüyorlar neşe hanımı sizden duydum ilk, sırayla denerim artık hangisinden memnun kalırsam onunla devam ederim diye düşünüyorum bu arada kaç senelik evlisiniz, çocuk ne zamandır istiyorsunuz

3 yıllık evliyim 1 yıldır düşünüyorum Aslıhan hanımı da duydum. Meryem kumbasli özel muayenesi var arkadaşımı doğum yaptırdı çok iyi dedi. Düşünebilirsiniz belki.. Bana çok net ve panik biri gibi geldi örneğin amh düşük ise dünyanın sonu gibi anlatıyor.dr dediğin umut vermeli neşe hanım da 28 yıllık doğum Dr imiş yaklaşımı güzel ve candan bir kadın. Tavsiye ederim inşallah gebe kalırsam detayları yazarım önerilerde bulunurum

Umarım güzel haberle gelirsiniz neşe hanıma gideceğim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…