• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG ve tüp bebek

menekse_234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
465
458
103
35
Merhabalar,
Reglinin 3. Günündeyim. Transfer hazırlığı yapıyoruz. Bugün hemşire aradı hsg çektirin dedi. HSG çekilen ayda transfer olması mantıklı mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

Merhabalar,
Reglinin 3. Günündeyim. Transfer hazırlığı yapıyoruz. Bugün hemşire aradı hsg çektirin dedi. HSG çekilen ayda transfer olması mantıklı mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
transfer hazırlığında neden hsg istediler acaba? Daha önce çektirmiş miydin? Hemşireyle değil de doktorla bir görüş istersen. İkisinin çok bağlantılı olduğunu sanmıyorum ama bana saçma geldi.

Benim aklıma şu geldi. Transfer hazırlığına daha başlamamışsındır, reglin 3. günüymüş. Bu ay hsg isteyip sonuca göre bir sonraki ay transfer yapabilir doktor.

transfer hazırlığında neden hsg istediler acaba? Daha önce çektirmiş miydin? Hemşireyle değil de doktorla bir görüş istersen. İkisinin çok bağlantılı olduğunu sanmıyorum ama bana saçma geldi.
Önceden bir rahim filmim var ama üzerine iki kere kürtaj yapılınca yapışıklık oluşmuş olabilir denmişti. Çektirmem gerektiğini söylemişlerdi ama bugün söylenince aklıma takıldı transferi olumsuz etkiler mi diye. Yarın arayıp doktorla görüşmek istediğimi söyleyeceğim.

Önceden bir rahim filmim var ama üzerine iki kere kürtaj yapılınca yapışıklık oluşmuş olabilir denmişti. Çektirmem gerektiğini söylemişlerdi ama bugün söylenince aklıma takıldı transferi olumsuz etkiler mi diye. Yarın arayıp doktorla görüşmek istediğimi söyleyeceğim.
transfer için ilaç kullanmaya başlamış mıydın? Bu sebeplerden hsgye öncelik vermiş olabilir doktor. Hsg sonucuna göre transfere karar verir muhtemelen. Tabii ki bir sorun görülürse transfer olmaz. Umarım temiz çıkar hsg sonucu. En iyisi doktorla görüşmek.

Bugün başladım ilaç kullanmaya zaten dondurulmuş transfer olacak. Tek embriyom var stres yaptım ister istemez.

Back
X