Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim dedigim gibi 5.19 kist fln olusmadi.aksine amh degerimin iyi oldugunu söyledi doktor. Muhakkak hamile kalan vardir ama.kriterler onemli burda mesela yumurta kaliteniz esinizin sperm degeri hepsi topluca bir etken başarıyi etkileyen ben 1 sene bekledim olmayinca sartlar geregi direk tüp bebege basladim. Allahin izniyle sonucum pozitif oldu
10 haftalık hamileyim aşılama yapılmadı zaten bazı durumlarda aşılama bana göre vakit kaybı direk tüp bebek tedavisi gördüm ve 2.denemede çok şükür hamile kaldım amh değerim 5,19 :)
Ben de anestezi almadan çektirdim. Echomar da çektirdim. Eşimle gittim ama sonra gezeriz dedik. :) öyle de oldu. Hsg den sonra yürüdük dolaştık baya hatta. Tek gidilebilir sıkıntı yok, normal jinekolojik muayne gibi düşün.
İçeri gir çık 10 dk sürdü.anestezi almadım.devlet hastanesiydi.çok çok canım yanmadı.girerken nasılsam çıkarken de öyle yürüdüm.işlem sırasında acı oldu işlem biter bitmez acı bitti.