- Konu Sahibi elifaslannn
-
Anladığım kadarıyla tüpler kapalıysa ağrı fazla oluyormuş açıksa çok hissedilmiyormuş BM de 10 gün sonra yaptıracam bakalımAcı veriyomu bende korkuyomm
Hangi şehirde olduğuna bağlı şimdiBildigun iyi bi doktor varmi tavsiye edebileceğin
sadece onun için değil ne var ne yok bi sıkıntım var mı yok muCocuk icinmi yaptırican
Drlar sorun çıkmasa bile kanallari genişlettigi için hamile kâlma şansınn arttigini söylüyor.tupler aciksa bile işe yarıyor yani hsg.cok var o seklde hamile kaln cnmHsg ile hamile kalmak için tüplerde tıkanıklık olup film sirasinda açılmasi gerekirki tüpleri açık olan bisinde hsg filmi bir işe yaramaz
Selam ben de rahim filmi üstüne hamile kaldım. Keseyi gördük bebek için 2 hafta sonra gidicem. Kimyasal olduğu nasıl anlaşıldıEvet canım o benim hsg çektirdiğim ay hamile kaldım malesef kimyasalmış ama üstene tekrar hamile kaldım çok şükür ❤
Adetten önce öğrenmiştim bebeği tam günümde adet oldum hastanede kimyasal olduğunu öğrendimSelam ben de rahim filmi üstüne hamile kaldım. Keseyi gördük bebek için 2 hafta sonra gidicem. Kimyasal olduğu nasıl anlaşıldı
Teşekkür ederim canım bebeyi görmediğimiz için henüz kafamda kuruyorum işte bazı şeylerAdetten önce öğrenmiştim bebeği tam günümde adet oldum hastanede kimyasal olduğunu öğrendim
Ama keseyi görmüşsünüz kimyasal olsa kese olmazdı canım içini rahat tut Allah hayırlısını versin inşAllahTeşekkür ederim canım bebeyi görmediğimiz için henüz kafamda kuruyorum işte bazı şeyler
Ben bu ay çektirdim bakalm bekliyorum ins hepimize nasip olur..HSG (rahim filmi) çektirip hamile kalanlar ?