Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 ekim 2020 de çekilmiştim canım benHsg çektirenler kaçıncı ayda siniz
Benim 2. Ayim oldu adet oldum maalesef13 ekim 2020 de çekilmiştim canım ben
Siz hamile kaldınız mıBenim 2. Ayim oldu adet oldum maalesef
Kaldım canım ama 5 ay sonra Mart ayında kaldımSiz hamile kaldınız mı
Başka tedavi uyguladinizmiKaldım canım ama 5 ay sonra Mart ayında kaldım![]()
Hayır canım evlendiğimden beri korunmadım korunmama rağmen olmamıştı işte rahim film çektirdim sonrasında yine hep doğal denedimKaldım canım ama 5 ay sonra Mart ayında kaldım![]()
Böyle mesajlara o kadar çok seviniyorum ki kendimin gibi maşallah subanallahHayır canım evlendiğimden beri korunmadım korunmama rağmen olmamıştı işte rahim film çektirdim sonrasında yine hep doğal denedim
Umudumu yitirmiştim hatta Ramazan bayramından sonra aşılama yaptırıcaktım gerek kalmadı şükürler olsun kendiliğinden kaldım![]()
Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda inşallah canımBöyle mesajlara o kadar çok seviniyorum ki kendimin gibi maşallah subanallah![]()
Benim 4.ay ama hala hamile kalmadımHsg çektirenler kaçıncı ayda siniz
Bende 3.ayimdayim benimde umudum kalmadıBenim 4.ay ama hala hamile kalmadımcektirdikten sonraki 3 Ay yüksek ihtimal diyor burda kalan kişiler. Ama olmadı bakalim.
Ne yaptınız adet oldunuz muBenim 4.ay ama hala hamile kalmadımcektirdikten sonraki 3 Ay yüksek ihtimal diyor burda kalan kişiler. Ama olmadı bakalim.
Daha var bat tarihime bakalim.Ne yaptınız adet oldunuz mu
KaçındaDaha var bat tarihime bakalim.
21 inde canimKaçında
Seninki benimkinden onceymis21 inde canim
Merhaba bu ay gelişme var mı :/Benim 2. Ayim oldu adet oldum maalesef