Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulda mümkünse Şişli Echomara çektirin de.cevat bayrakArkadaşlar avrupa yakasında hsg çektirebileceğim tavsiye edeceğiniz yerler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fiyatı hakkında bilginiz varmıİstanbulda mümkünse Şişli Echomara çektirin de.cevat bayrak
Kesinlikle çok iyiİstanbulda mümkünse Şişli Echomara çektirin de.cevat bayrak
Tam hatırlamıyorum 1 yıla yakın oldu benim gittiğim ama gittiğinize değerFiyatı hakkında bilginiz varmı
AynenKesinlikle çok iyiacı yok, travma yok
![]()
Çok iyiymiş bende orayı tercih edebilirim sonrasında sizde hamilelik oluştumuAynenEn önemlisi de benim tüpümü açtı
Ameliyatla bile açılmayan tüpü
![]()
2020 martta 600 TL ödedim benFiyatı hakkında bilginiz varmı
Evet çekildikten sonra 2 kere adet oldum 3.ay hamile kaldımÇok iyiymiş bende orayı tercih edebilirim sonrasında sizde hamilelik oluştumu
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet çekildikten sonra 2 kere adet oldum 3.ay hamile kaldım![]()
Cevabınız için teşekkür ederim.Merhaba, ben de dün İstanbul Şişli Echomar'da Cevat Hoca'ya çektirdim (anestesisiz). Sonsuza dek duacısı olacağım. Mükemmel bir doktor, son derece güven verici. Personeller de çok ilgili. Son teknoloji bir cihaz kullandığı için asla dayanılmaz bir ağrı olmadı. Sadece ilaç verilirken regl sancısı gibi bir ağrı oldu ama bu ağrı 1dk falan sürdü. Devamında hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittikten sonra da regl sancım hafif şekilde 5 dakika devam etti. Bu kadar az acıyla çektirme şansım var madem, anestezi almayayım dedim. (1200 ödedim) İyi ki de öyle yapmışım. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun. :)
Bende pazartesi günü için randevu aldım ama size birşey sormak istiyorum hsg òncesi doktora soru sorma şansımız varmı kafama takılan birkaç şeyi sormak istiyorum ama stres oldum şimdiden.Merhaba, ben de dün İstanbul Şişli Echomar'da Cevat Hoca'ya çektirdim (anestesisiz). Sonsuza dek duacısı olacağım. Mükemmel bir doktor, son derece güven verici. Personeller de çok ilgili. Son teknoloji bir cihaz kullandığı için asla dayanılmaz bir ağrı olmadı. Sadece ilaç verilirken regl sancısı gibi bir ağrı oldu ama bu ağrı 1dk falan sürdü. Devamında hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittikten sonra da regl sancım hafif şekilde 5 dakika devam etti. Bu kadar az acıyla çektirme şansım var madem, anestezi almayayım dedim. (1200 ödedim) İyi ki de öyle yapmışım. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun. :)
Cevat Hoca çok ilgili bir doktor, bildiğim kadarıyla daha önce başka yerlerde hsg çektiren hastaların filmlerini dahi mail yoluyla yorumluyor. Kafanıza takılan her şeyi kendisine çekinmeden sorabilirsiniz. Echomar ve Cevat Hoca'dan randevu aldıysanız hiç stres olmayın 2-3 dakikalik bir şey ve asla dayanılmaz bir ağrı olmayacak :) Yanıtlamanızı yeni gördüm, belki de çektirmişsinizdir filmi. Eğer öyleyse de umarım sağlıkla geçmiştir. :)Bende pazartesi günü için randevu aldım ama size birşey sormak istiyorum hsg òncesi doktora soru sorma şansımız varmı kafama takılan birkaç şeyi sormak istiyorum ama stres oldum şimdiden.
Cevabınız için teşekkür ederim evet dün çekildim bir sorun çıkmadı işlemde ağrısız ve kolaydıCevat Hoca çok ilgili bir doktor, bildiğim kadarıyla daha önce başka yerlerde hsg çektiren hastaların filmlerini dahi mail yoluyla yorumluyor. Kafanıza takılan her şeyi kendisine çekinmeden sorabilirsiniz. Echomar ve Cevat Hoca'dan randevu aldıysanız hiç stres olmayın 2-3 dakikalik bir şey ve asla dayanılmaz bir ağrı olmayacak :) Yanıtlamanızı yeni gördüm, belki de çektirmişsinizdir filmi. Eğer öyleyse de umarım sağlıkla geçmiştir. :)
Anestezisiz mi çektirmiştiniz?Cevabınız için teşekkür ederim evet dün çekildim bir sorun çıkmadı işlemde ağrısız ve kolaydı
Anestezisiz mi çektirmiştiniz?
Fiyat ne kadar acaba?Cevabınız için teşekkür ederim evet dün çekildim bir sorun çıkmadı işlemde ağrısız ve kolaydı
Anestesi istemedim fiyatı 1200Fiyat ne kadar acaba?