Hsg

SyahKelebeK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
10
0
1
33
Arkadaşlar benim amh düşük ve doktor tüp bebek merkezine yönlendirdi tüp bebek merkezindeki doktor ise rahim filmi istedi benim sorum rahim filmini gittiğimiz gün muayene olduktan hemen sonra çekiyorlar mı üniversite hastanesinde yada başka günlere mi atıyorlar ben kendi memleketime gitmem gerekiyor onu çektirmeye. bulunduğum şehirde hiç bir devlet hastanesi çekmiyor ünideki de arızalıymış özele de gidemiyorum maddi anlamda sıkıntılıyız çünkü bilgisi olan varsa acil cevaplayabilir mi ona göre bir planlama yapmam lazım

Benim doktorum adet olmamı bekledi oldum bittikten 2-3 gün sonra rahim filmine alıyor bitçeği gün aradım 2 gün sonraya gün verdiler bizde kredi kartıyla yaptırdık 1050 TL verdim sanırım Eylül 2021 de özelde yaptırmıştım ve ve en baştan bu yana 1.5 sene oldu hala gebelik yok bugünde sperm testi verdik bakalım

He bu arada ben anestezik olmuştum çok rahat geçti. Bulunduğum yerde devlette asla sıra bulunmuyor. O yüzden üni hast. Ve devletle ilgili bilgim yok maalesef

Tekrardan merhaba baktım internetten şimdi adet başlangıcından 7.gün-12.gün arası çekilirmiş yani bittikten 2-3 gün içinde o da gebelik olmaması gerektiği için

Tekrardan merhaba baktım internetten şimdi adet başlangıcından 7.gün-12.gün arası çekilirmiş yani bittikten 2-3 gün içinde o da gebelik olmaması gerektiği için
peki çekildiği ay gebelik olmaması mı gerekiyor biliyormusunuz yani bir zararı varmı

Çekildikten sonra sıkıntı yok hatta ilk aylar gebelik ihtimali yüksek oluyor rahim içi yapışıklıklar v.s gittiği için daha iyi bile oluyor sadece çekilmeden önce gebelik olmadığı kesin olmalı o yüzden adetten hemen sonra yapıyorlar yani sen çektirdin muhtemelen ondan sonra gebeliğin tabiki olabilir zararı yok

He bu arada ben anestezik olmuştum çok rahat geçti. Bulunduğum yerde devlette asla sıra bulunmuyor. O yüzden üni hast. Ve devletle ilgili bilgim yok maalesef
Anestezi butun islemler yapilmadan once mi yapiliyor. Korkuyorum cok. Sedatif mi, lokal mi, komple mi uyutuyorlar cnm. Benim 10.gun olacak.

Bütün işlemler derken anlamadım canım . Rahim filmi dedi doktor gün verdi etti adetten sonra 2.gün oldum. o saatte hazırladılar beni kıyafet vs yani. damar yolu açıldı. Sonra ameliyathaneye gittik. Önceden söylüyorlar zaten doktorun gelince onu görüceksin sonra uyutucaz diye rahatla diye girdiiğimde doktoru gördüm uyutuyoruz dediler damardan ilacı verdi sayı say dedi 5 i görmeden ben gittim komple uyutuldum işlem bitince hemen uyandırıldım 10-15 dakika kadar uyutuluyorsun ona göre anestezi veriyorlar ama sanki gözümü kapatıp açtım asla hiçbirşey anlamıyorsun uyku gibi bi mallık falan olmuyor ilacı kestiği an zınk diye gözler açılıyor yapıldığını falan asla anlamıyorsun çok değişik birşedi yani güzel geçti benim o yönden

Benim henüz hiç çocuğum olmadığı için uyutucaz dedi ,normalde anestezi olmadan da yapılıyor sanırım (tam bilmiyorum bu kısmı ) özelse 100-200 farkla anestezili yapılıyor sanırım

Bütün işlemler derken anlamadım canım . Rahim filmi dedi doktor gün verdi etti adetten sonra 2.gün oldum. o saatte hazırladılar beni kıyafet vs yani. damar yolu açıldı. Sonra ameliyathaneye gittik. Önceden söylüyorlar zaten doktorun gelince onu görüceksin sonra uyutucaz diye rahatla diye girdiiğimde doktoru gördüm uyutuyoruz dediler damardan ilacı verdi sayı say dedi 5 i görmeden ben gittim komple uyutuldum işlem bitince hemen uyandırıldım 10-15 dakika kadar uyutuluyorsun ona göre anestezi veriyorlar ama sanki gözümü kapatıp açtım asla hiçbirşey anlamıyorsun uyku gibi bi mallık falan olmuyor ilacı kestiği an zınk diye gözler açılıyor yapıldığını falan asla anlamıyorsun çok değişik birşedi yani güzel geçti benim o yönden
Sagol cnm tsk ederim. Ameliyat gibiymis. Endoskopi kolonoskopi gibi sedatif mi veriyorlar acaba dedim, cunku o zaman hissediliyor. Icim bi nebze rahatladi, sagolasin

Benim doktorum adet olmamı bekledi oldum bittikten 2-3 gün sonra rahim filmine alıyor bitçeği gün aradım 2 gün sonraya gün verdiler bizde kredi kartıyla yaptırdık 1050 TL verdim sanırım Eylül 2021 de özelde yaptırmıştım ve ve en baştan bu yana 1.5 sene oldu hala gebelik yok bugünde sperm testi verdik bakalım
😔Rabbim yardımcın olsun ben daha randevu alamadım ücretler çok yüksek son çare özele giderim en son sorduğumda 2500 TL demişlerdi kimseler kaç olmuştur

Back
X