- 9 Aralık 2021
- 298
- En iyi cevaplar
- 1
- 131
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karacatiii
Merhaba arkadaşlar hsg (rahim filmi)çektirdikten sonra hamile kalan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağ salim bebegini kucağına alırsın . Bende çok istiyorum eğer tikaliysa ne yapılıyor bir bilgin var mıMerhaba ben varım hsg den 3 ay sonra hamile kaldım yeni öğrendim inşallah sağlıkla ilerler.
İnşallah teşekkür ederim. Ben geçen yıl dış gebelik geçirdim sonra 6 ay korunmadım olmayınca doktorum bana hsg çekilmemi tavsiye etti tüpler tıkalıysa ilaçla açılabiliyor ama küçük tıkanıklıklar tabi.İnşallah sağ salim bebegini kucağına alırsın . Bende çok istiyorum eğer tikaliysa ne yapılıyor bir bilgin var mı
Benim sanki tüplerim sis gibi bende ondan şüpheleniyorumİnşallah teşekkür ederim. Ben geçen yıl dış gebelik geçirdim sonra 6 ay korunmadım olmayınca doktorum bana hsg çekilmemi tavsiye etti tüpler tıkalıysa ilaçla açılabiliyor ama küçük tıkanıklıklar tabi.
Hsg de sorun varsa tespit edilir inşallah sorun yoktur ne zamandır bebek istiyorsunuz.Benim sanki tüplerim sis gibi bende ondan şüpheleniyorum
1yildirHsg de sorun varsa tespit edilir inşallah sorun yoktur ne zamandır bebek istiyorsunuz.
Rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyor inşallah sizde hamile kalırsınız.1yildir
İnşallah canımRahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyor inşallah sizde hamile kalırsınız.
Merhaba rahim filmi çekildiniz mi ?İnşallah canım![]()
Merhabalar sekreterin hatasi yuzunden çekmedi doktor yumurtalama zamanına az kalmış yanlış randevu vermişiz dedi bir daha ki aya kaldi maleseff,Merhaba rahim filmi çekildiniz mi ?
merhaba canım 30.04.22 tarihinde hsg çektirdim. şu an 5+2 hamileyim. Cuma günü kontrolüm var. İnşAllah herşey yolundadır. Bence etkisi çok fazla 1,5 yıldır bekliyorum çünkü.Merhaba arkadaşlar hsg (rahim filmi)çektirdikten sonra hamile kalan var mı ?
İnsallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinmerhaba canım 30.04.22 tarihinde hsg çektirdim. şu an 5+2 hamileyim. Cuma günü kontrolüm var. İnşAllah herşey yolundadır. Bence etkisi çok fazla 1,5 yıldır bekliyorum çünkü.
amiin çok teşekkür ederim darısı başınıza:)İnsallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin