Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar rahim filmi tupler açık olsa bile çektirsem faydasını gorurmuyum hamile kalmak için acikmi bilmiyorum ama varsayim sadece açıksa bile film cekilmesi etken olur mu ?
Kızlar rahim filmi tupler açık olsa bile çektirsem faydasını gorurmuyum hamile kalmak için acikmi bilmiyorum ama varsayim sadece açıksa bile film cekilmesi etken olur mu ?
Ben ataköy görüntüleme merkezinde 3 ay önce 2500e çektirdim doktorum orayı önermişti ama herkes echomardan da çok memnun onlarda aşağı yukarı 2,5-3 arasında fiyat olarak. 5 dakika falan sürdü anestezisiz çektirdim zaten vajinal muayene gibi oluyor hiç bir şey hissetmiyorsunuz bile. Ama mutlaka c kollu röntgen cihazı olan bir yerde çektirin.
Tüplerde bazen küçük gözükmeyen yapışıklıklar oluyormuş basıncın etkisiyle açılıyormuş onlar için iyi oluyormuş genelde eğer başka sorun yoksa ilk 3 ayda gebelik ihtimalini arttırıyormuş ben çektirdiğim ay değil diğer ay hamile kaldım bence onunda etkisi var. Tüplerim açık çıkmıştı tamamen.