Hsg

Ben geçen hafta çektirdim. Bu zamana kadar koluna serum taktırmayan biri olarak söylüyorum. Çok basit bir işlem anestezili yaptırdım. Korkudan çok ağladım ama hiç gerek yokmuş. Sakin olun. Bayıldıktan sonra hiç bişey olmamış gibi kalkıyorsunuz. Anestezinin sersemliği oluyor sadece üzerinizde

Bende korkuyorum anestezili olacak
İnanin anesteziye hic gerek yok. 1 saat once cektirdim. 3 gecedir uyku uyumadim korkudan boyle olacagini bilseydim hic takmazdim kafama😊2-3 dklik bi islem, vajinal muayeneden hicbir farki yok eger tikali tüp varsa onu açmaya calisirken cok hafif adet agrisi gibi kasikta bir agri oluyor o kadar. Benim tuplerden biri tikaliydi açılana kadar ugrastilar ama dedigim gibi çok çok hafif bir agri oluyor baska da bisey yok.
Buralarda cok yorumlar okumustum cok korkmustum o yuzden bende belki birilerinin icini rahatlatirim diye yazmak istedim 🤗

Bende çektirdim aynen korkulacak bişey yokmuş kızlar ama üç gundhr kanamam var baya yoğun şekilde sizinde öyle oldu mu

Ben de dün anestezisiz çektirdim inanılmaz bir ağrıydı en büyük travmam oldu resmen bir daha lazım olursa anestezi olmadan asla çektirememm

Back
X