- Konu Sahibi kirazcicegi0
-
Sizi çok iyi anlıyorum Allah iyi insanlarla karsılastırsın bizleri gerçektenİlk tüp bebekten farklı biyere yaptirdim bir de 2. 3.yü demediler sen ne zaman çektirdin diye bende bilmiyorum tabi tekar çekilmesi gerektiğini açık deyip yaptılar yani anlamiyorum baştan sağma mi yapıyorlar herşey normalmiş deyimlerine göre
Amin canım aminSizi çok iyi anlıyorum Allah iyi insanlarla karsılastırsın bizleri gerçektenkimsenin anlayamayacağı hassas bir ruh halindeyiz. Bence önerim HSG yenilemeniz ve yeni bir doktor yorumu almanız. Rabbim inşallah tez vakitte size, bekleyen herkese bana mutluluktan ağlayacağız o güzel müjdeleri almayi nasip etsin
Bende 30 yasındayım amh değerin 0,5 miş DR tüp bebek önerdi sperm testimiz kaldi tek ondan sonra Allahın izniyle başlayacağızAmin canım amindoğru doktor bulmak çok önemli o kadar masraf ediyoruz sonuç sıfır tekrar cektiricem şu filmi içim rahat etsin ve tekrar başlicam tüp bebeğe yoruldum ama başka yapacak bir şeyim yok sende mi tüp bebek yaptiricaksin canim
Ya benim de hasimato var sanırım anti tpo 100 çıkmıştı ve ben bunu doktoruma dedim engel değil gebeliğe dedi hiç bir ilaç da vermedi senin değerin kaçtı doktorun ne dedi bu kanuda olumsuz mu etkilermis gebeliği ya ben her ihtimali düşünüyorum doktorlara göre hep normalBende 30 yasındayım amh değerin 0,5 miş DR tüp bebek önerdi sperm testimiz kaldi tek ondan sonra Allahın izniyle başlayacağızbu süreçte haşimato rahatsızlığım cıktı biranda ilaç kullanmaya başladım derken biraz yorumlum ama olsun Allahın izniyle hallolacak. Şuan tam neredeyse 4 ay olacak korunmadan ancak henüz sonuclanmadi.bende bu ay başı HSG çektirdim regl me 8 gün varken ciddi anlamda regl ağrısı başladı ama bakalım inşallah regl olmam bebişim benimledir
O kadar çok araştırdım ve o kadar cok doktora gittim ki.. hemen anlatayım. Ben normalde kontrol için ilk gittiğimde TSH ve T4 normal cıktı. 1 ay sonra baska doktora gittim testlerim yenilendi T4 : 0,66(düşük) TSH: 22,5 yüksek cıktı. Bu sekilde olması tiroyit hormonu calısmıyor demekmiş. Hamile kalmayi engellediği gibi hamile kalınırsa düşük olmasına neden olurmus eğer ilacını kullanmazsan. Tabi ardından daha konunun uzmanı doktora gittim.Ya benim de hasimato var sanırım anti tpo 100 çıkmıştı ve ben bunu doktoruma dedim engel değil gebeliğe dedi hiç bir ilaç da vermedi senin değerin kaçtı doktorun ne dedi bu kanuda olumsuz mu etkilermis gebeliği ya ben her ihtimali düşünüyorum doktorlara göre hep normal
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın.Benim de antı tpo 100 anti TG 80 di sanırım ama troidim normaldi diye belkide bana ilaç vermedi bilmiyorum artık bende çok düşündüm acaba ondan mi olmuyor diye kafayı yicem niye olmuyor düşüncesinden artık bebek görünce içimden ağlamak geliyor üzülüyorumO kadar çok araştırdım ve o kadar cok doktora gittim ki.. hemen anlatayım. Ben normalde kontrol için ilk gittiğimde TSH ve T4 normal cıktı. 1 ay sonra baska doktora gittim testlerim yenilendi T4 : 0,66(düşük) TSH: 22,5 yüksek cıktı. Bu sekilde olması tiroyit hormonu calısmıyor demekmiş. Hamile kalmayi engellediği gibi hamile kalınırsa düşük olmasına neden olurmus eğer ilacını kullanmazsan. Tabi ardından daha konunun uzmanı doktora gittim.
Anti-tg: 313,98
Anti-tpo: 102,49 çıktı ve HAŞİMATO tanısı kondu.
Hemen ilac süreci basladı. 1 ay kadar sonra TSH değerim cok şükür normale döndü. Peolaktin yüksekti o da düzelmiştir artik
Herşey Allah tancok şükür ilacı var. Gariptirki ben rutin kontrollerde erken tanı ile hemen müdahale etme fırsatı buldum. Peşini bırakmadim hergüm hastaneye gittim. Allah biliyor cok istiyorum anne olmayı. rabbim tez vakitte hepimize bu mutluluğu inşallah nasip eder
Tsh kaçtı sizin? Ne zamandır ilaç kullanıyorsunyz. Benim tsh 5.6Bende 30 yasındayım amh değerin 0,5 miş DR tüp bebek önerdi sperm testimiz kaldi tek ondan sonra Allahın izniyle başlayacağızbu süreçte haşimato rahatsızlığım cıktı biranda ilaç kullanmaya başladım derken biraz yorumlum ama olsun Allahın izniyle hallolacak. Şuan tam neredeyse 4 ay olacak korunmadan ancak henüz sonuclanmadi.bende bu ay başı HSG çektirdim regl me 8 gün varken ciddi anlamda regl ağrısı başladı ama bakalım inşallah regl olmam bebişim benimledir
Tsh 4,83 e düştü şuan ama ilac dozajında biraz değişikliğe gidildi 2 haftadir kullanıyorum sanırım 2,5-3 arasına düşmüştür artık aman takip edin cok önemliymişTsh kaçtı sizin? Ne zamandır ilaç kullanıyorsunyz. Benim tsh 5.6
O kadar iyi anlıyorum ki. Gündemin bu konu oluyor sürekli konusmaktanda sıkılıyorsun ister istemez. Sizin amh ınız neydi bu aradaÇok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın.Benim de antı tpo 100 anti TG 80 di sanırım ama troidim normaldi diye belkide bana ilaç vermedi bilmiyorum artık bende çok düşündüm acaba ondan mi olmuyor diye kafayı yicem niye olmuyor düşüncesinden artık bebek görünce içimden ağlamak geliyor üzülüyorum
Amh subat ayında bakıldı 2.39 çıktı ama FSH 15 yüksekO kadar iyi anlıyorum ki. Gündemin bu konu oluyor sürekli konusmaktanda sıkılıyorsun ister istemez. Sizin amh ınız neydi bu arada
FSH yüksekliği neden oluyormus bu arada Amh cok güzel aslindaAmh subat ayında bakıldı 2.39 çıktı ama FSH 15 yüksek
Bende on beş gündür kullanıyorum 25 mg çok düşik doz verdi bana. Yeteri kadar düşmedi bence yine gebelik oluşmadı. NasipTsh 4,83 e düştü şuan ama ilac dozajında biraz değişikliğe gidildi 2 haftadir kullanıyorum sanırım 2,5-3 arasına düşmüştür artık aman takip edin cok önemliymiş
Bisey demedi doktor benim dondurulmuş embriyo var diye önemsemiyorlar FSH yiFSH yüksekliği neden oluyormus bu arada Amh cok güzel aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?