• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Hsg

nursssakya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hsg sonrası hamile kalan var mı ben bu ay çekildim aşılamaya geçeceğim

Siz kaç yıllık evlisiniz hormonlarınız da sıkıntı vs var mı ya da eşinizin spremlerin de
2 yıllık evlıyım ıkıncı evlılıgım ilk esımden 2 tane saglıklı gebelıgım oldu bu esımdende bos gebelık gecırdım genetık test verdık hormonlarım gayet ıyı esım sperm testı verıcek pazartesı bende adet olmayı beklıyorum randevu ıcın hgs fılmı cektırıcem

Cok duydum boyle zor olan bende korkuyorum bayıltsalar keske
Özel de anestezi ile yapıyorlar ama devlette maalesef olmuyor dayanılmayacak kadar acı değil tabiki adet sancısının biraz daha kademelisi bir ağrı düzenli adet vs oluyor musunuz hormonlarınıza baktırdınız mı

Özel de anestezi ile yapıyorlar ama devlette maalesef olmuyor dayanılmayacak kadar acı değil tabiki adet sancısının biraz daha kademelisi bir ağrı düzenli adet vs oluyor musunuz hormonlarınıza baktırdınız mı
8 ay önce kürtaj oldum bos gebelıkten 2 ay duzenlı adet oldum sonrasında 2 ay olmadım 40 gün olmadım 50 gün olmadım soğan kürü denedım hormonlarıma bakıldı normal dendı Sımdı esım sperm testı verıcek genetık test verdık rahim fılmı kaldı

8 ay önce kürtaj oldum bos gebelıkten 2 ay duzenlı adet oldum sonrasında 2 ay olmadım 40 gün olmadım 50 gün olmadım soğan kürü denedım hormonlarıma bakıldı normal dendı Sımdı esım sperm testı verıcek genetık test verdık rahim fılmı kaldı

Adet düzensizliğide var sizde bizde hiç sorun yok neden olmuyor bilmiyorum

Sürecin zor geçmesi cihazlarla alakalı. Bende birkaç gün önce çektirdim özel bir merkezde. Yeni tip cihazlarla yapılan çekimlerde herhangi bir ağrı olmuyor. Öğle arasında işimden izin alıp gittim sonrasında işime devam ettim hatta. Hafif bir adet sancısı düşünün o kadar. Maliyeti oluyor tabiki.

Hsg sonrası hamile kalan var mı ben bu ay çekildim aşılamaya geçeceğim
ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım sol tüp ve rahim girişi komple tıkalıymış ama öncesinde yumurtalıkları destekleyici vitamin takviyesine başlamıştık .

Cok duydum boyle zor olan bende korkuyorum bayıltsalar keske
Özelde anestezili çekiliyor hissetmiyorsunuz . Doktor bana şöyle demişti eğer tüpler açık ise ilaçsız çekim adet sancısı gibi anlık oluyor ama yapışıklık varsa balon patlatarak açıyorum ağrıyı daha yoğun hissedersin seçim senin dedi bende anestezili çekildim iyi ki de öyle yapmışım 2.kürtajımdan dolayı sol tük ve rahim girişi tıkalıymış.

ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım sol tüp ve rahim girişi komple tıkalıymış ama öncesinde yumurtalıkları destekleyici vitamin takviyesine başlamıştık .
Ya ne güzel bende yeni çekildim sıkıntı yok ama olmuyor yani anlamadım eşimin sprem degerlerı iyi bende hormonlar keza aynı

Özelde anestezili çekiliyor hissetmiyorsunuz . Doktor bana şöyle demişti eğer tüpler açık ise ilaçsız çekim adet sancısı gibi anlık oluyor ama yapışıklık varsa balon patlatarak açıyorum ağrıyı daha yoğun hissedersin seçim senin dedi bende anestezili çekildim iyi ki de öyle yapmışım 2.kürtajımdan dolayı sol tük ve rahim girişi tıkalıymış.
Gecmısolsun şehir hastanesıne gıtmıstım genetık test ıcın orda yaptırıcam ama korkmaya başladım acıkcası

Gecmısolsun şehir hastanesıne gıtmıstım genetık test ıcın orda yaptırıcam ama korkmaya başladım acıkcası
korkutmak gibi olmasın anestezi almadan çekilden bir kaç arkadaşım oldu çok ağrılı dediler ben oyüzden hiç normal çektirmeyi düşünmedim bile . ağrı eşiğimde düşük benim :(

Back
X