- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nursssakya
Hsg sonrası hamile kalan var mı ben bu ay çekildim aşılamaya geçeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çıktı sonuclarınızdaHsg sonrası hamile kalan var mı ben bu ay çekildim aşılamaya geçeceğim
İki tüpüm de açıkNe çıktı sonuclarınızda
Bende cekılıcem nasıl oldu zor oldumuİki tüpüm de açık
Ben çok korkmuştum yani seni korkutmak istemem ama bende çok açıdı herkesin bünyesi farklı ben dayanamıcam sanırım dedim 5 10 dk sürüyor zatenBende cekılıcem nasıl oldu zor oldumu
Siz kaç yıllık evlisiniz hormonlarınız da sıkıntı vs var mı ya da eşinizin spremlerin deBende cekılıcem nasıl oldu zor oldumu
2 yıllık evlıyım ıkıncı evlılıgım ilk esımden 2 tane saglıklı gebelıgım oldu bu esımdende bos gebelık gecırdım genetık test verdık hormonlarım gayet ıyı esım sperm testı verıcek pazartesı bende adet olmayı beklıyorum randevu ıcın hgs fılmı cektırıcemSiz kaç yıllık evlisiniz hormonlarınız da sıkıntı vs var mı ya da eşinizin spremlerin de
Cok duydum boyle zor olan bende korkuyorum bayıltsalar keskeBen çok korkmuştum yani seni korkutmak istemem ama bende çok açıdı herkesin bünyesi farklı ben dayanamıcam sanırım dedim 5 10 dk sürüyor zaten
Özel de anestezi ile yapıyorlar ama devlette maalesef olmuyor dayanılmayacak kadar acı değil tabiki adet sancısının biraz daha kademelisi bir ağrı düzenli adet vs oluyor musunuz hormonlarınıza baktırdınız mıCok duydum boyle zor olan bende korkuyorum bayıltsalar keske
8 ay önce kürtaj oldum bos gebelıkten 2 ay duzenlı adet oldum sonrasında 2 ay olmadım 40 gün olmadım 50 gün olmadım soğan kürü denedım hormonlarıma bakıldı normal dendı Sımdı esım sperm testı verıcek genetık test verdık rahim fılmı kaldıÖzel de anestezi ile yapıyorlar ama devlette maalesef olmuyor dayanılmayacak kadar acı değil tabiki adet sancısının biraz daha kademelisi bir ağrı düzenli adet vs oluyor musunuz hormonlarınıza baktırdınız mı
8 ay önce kürtaj oldum bos gebelıkten 2 ay duzenlı adet oldum sonrasında 2 ay olmadım 40 gün olmadım 50 gün olmadım soğan kürü denedım hormonlarıma bakıldı normal dendı Sımdı esım sperm testı verıcek genetık test verdık rahim fılmı kaldı
Adet düzensizliğide var sizde bizde hiç sorun yok neden olmuyor bilmiyorum8 ay önce kürtaj oldum bos gebelıkten 2 ay duzenlı adet oldum sonrasında 2 ay olmadım 40 gün olmadım 50 gün olmadım soğan kürü denedım hormonlarıma bakıldı normal dendı Sımdı esım sperm testı verıcek genetık test verdık rahim fılmı kaldı
Kac yıl oldu pekıAdet düzensizliğide var sizde bizde hiç sorun yok neden olmuyor bilmiyorum
ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım sol tüp ve rahim girişi komple tıkalıymış ama öncesinde yumurtalıkları destekleyici vitamin takviyesine başlamıştık .Hsg sonrası hamile kalan var mı ben bu ay çekildim aşılamaya geçeceğim
Özelde anestezili çekiliyor hissetmiyorsunuz . Doktor bana şöyle demişti eğer tüpler açık ise ilaçsız çekim adet sancısı gibi anlık oluyor ama yapışıklık varsa balon patlatarak açıyorum ağrıyı daha yoğun hissedersin seçim senin dedi bende anestezili çekildim iyi ki de öyle yapmışım 2.kürtajımdan dolayı sol tük ve rahim girişi tıkalıymış.Cok duydum boyle zor olan bende korkuyorum bayıltsalar keske
Ya ne güzel bende yeni çekildim sıkıntı yok ama olmuyor yani anlamadım eşimin sprem degerlerı iyi bende hormonlar keza aynıben hsg çekildiğim ay hamile kaldım sol tüp ve rahim girişi komple tıkalıymış ama öncesinde yumurtalıkları destekleyici vitamin takviyesine başlamıştık .
Bizim 10 ay oldu acaba erken mı dıye olmuyorKac yıl oldu pekı
AMH hormonunuza bakıldı mı ?Ya ne güzel bende yeni çekildim sıkıntı yok ama olmuyor yani anlamadım eşimin sprem degerlerı iyi bende hormonlar keza aynı
Gecmısolsun şehir hastanesıne gıtmıstım genetık test ıcın orda yaptırıcam ama korkmaya başladım acıkcasıÖzelde anestezili çekiliyor hissetmiyorsunuz . Doktor bana şöyle demişti eğer tüpler açık ise ilaçsız çekim adet sancısı gibi anlık oluyor ama yapışıklık varsa balon patlatarak açıyorum ağrıyı daha yoğun hissedersin seçim senin dedi bende anestezili çekildim iyi ki de öyle yapmışım 2.kürtajımdan dolayı sol tük ve rahim girişi tıkalıymış.
korkutmak gibi olmasın anestezi almadan çekilden bir kaç arkadaşım oldu çok ağrılı dediler ben oyüzden hiç normal çektirmeyi düşünmedim bile . ağrı eşiğimde düşük benimGecmısolsun şehir hastanesıne gıtmıstım genetık test ıcın orda yaptırıcam ama korkmaya başladım acıkcası