Jinekoloji Hsg

Cok duydum boyle zor olan bende korkuyorum bayıltsalar keske
Aslında kendinizi kasmazsanız acılı bir işlem değil, daha çok rahatsız edici diye tanımlayabilirim ben. Eğer kadın doğum muayenelerinizde çok gerilip irite olmuyorsanız, zorlanmıyorsanız bunda da zorlanmazsınız. Yoksa muayene tabii ki herkes için biraz rahatsız edici.
Ben özelde yaptırdım ama anestezi almadım zaten 5 dk sürmüyor.

Ben 8aralıkta hsg cekildim üniversşte hastanesinde aneztezisiz, sadece doluluk hissi sıkışma hissi gibi sancı hissettim ve anlıktı ,şuan bida gircek olsam hiç korkcagım bişey değil,Ve tek tüpüm kapalı cıktı ,aynı ay yani bu ay hamile kaldım.Bşr kimyasal gebeliğim vardı
Ayy sizin adınıza çok sevindim benimde sağ tüp tıkalı çıktı bugün

Ayy sizin adınıza çok sevindim benimde sağ tüp tıkalı çıktı bugün
Tesekkurler,tıkalı tüp insanı duyunca ilk kaygılandırıyor ama sakın tedirgin olmayın❤️🫠 2,3 ay hsg sonrası hamilelik için olumlu zamanlar,

Bende cekılıcem nasıl oldu zor oldumu
Bende 2 hafta once cekildim sorun cikmadi.anestezi altinda oldum devlet hastanesinde ne bir aci ne bir his oldu herkesin farkli oluyor bende cok korkuyordum ama hicbisey yokmus korkmani gerektircek bisey yok😊

ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım sol tüp ve rahim girişi komple tıkalıymış ama öncesinde yumurtalıkları destekleyici vitamin takviyesine başlamıştık .
Burdada belirtmişşiniz yeni gördüm benimde temiz çıktı bende işte temiz çıkıp hamile kalan var mı diye sormak istemiştim

Back
X