- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi nursssakya
1.48 sonucumAMH hormonunuza bakıldı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.48 sonucumAMH hormonunuza bakıldı mı ?
Sizin ki kaçtıkorkutmak gibi olmasın anestezi almadan çekilden bir kaç arkadaşım oldu çok ağrılı dediler ben oyüzden hiç normal çektirmeyi düşünmedim bile . ağrı eşiğimde düşük benim![]()
Allah yardımcım olsun Ozman nedıyımkorkutmak gibi olmasın anestezi almadan çekilden bir kaç arkadaşım oldu çok ağrılı dediler ben oyüzden hiç normal çektirmeyi düşünmedim bile . ağrı eşiğimde düşük benim![]()
Kolay ağrısız geçer inşallah canımAllah yardımcım olsun Ozman nedıyım![]()
Güzel benim yaşıma göre amh düşük 0.61 ki bu oran ile tüp bebek diyor bir çok doktor ama ben 3 kez doğal yol ile hamile kaldımSizin ki kaçtı
Ya ne güzel bende bekliyorum bakalım vardır bir hayırGüzel benim yaşıma göre amh düşük 0.61 ki bu oran ile tüp bebek diyor bir çok doktor ama ben 3 kez doğal yol ile hamile kaldım
Yok ya çokta korkma bende çok endişeliydim ama hemen bitiyor zatenAllah yardımcım olsun Ozman nedıyım![]()
İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın sendeYa ne güzel bende bekliyorum bakalım vardır bir hayır
İnşallahİnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın sende![]()
Merhaba ben de bu ay hsg çekildim geçtiğimiz haftalarda o yüzden aşırı umutluyum söylediğiniz şey aşırı mutlu etti darısı başıma oldun inşallah acaba kullandığınız vitamin takviyesi hangisiydi söyler misiniz?ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım sol tüp ve rahim girişi komple tıkalıymış ama öncesinde yumurtalıkları destekleyici vitamin takviyesine başlamıştık .
Merhaba inşallah hemen tutar. Emodex tribudeha redostim duphaston magnezyum d vitamini aldım ben 1.5 ay kadar .Merhaba ben de bu ay hsg çekildim geçtiğimiz haftalarda o yüzden aşırı umutluyum söylediğiniz şey aşırı mutlu etti darısı başıma oldun inşallah acaba kullandığınız vitamin takviyesi hangisiydi söyler misiniz?
Amin rabbim sana da sağlıkla doğup bebişin kucağına almayı nasip etsinMerhaba inşallah hemen tutar. Emodex tribudeha redostim duphaston magnezyum d vitamini aldım ben 1.5 ay kadar .
Hsg sonrası İlk 3 ay altın dönem demişti doktorum.