Hsv-2 genital herpes kızlar allah aşkına yardım edin intihar edicem nolur 🥺

umutsuzkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
1.614
En iyi cevaplar
1
539
43
Şuan bütün vajinam bundan daha kötü sulu içi iltihap dolu kabarcıklar canımın acısından ölüyorum ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bacaklarıma kalçama kadar vuruyor acısı allahım al canımı diye yalvarıyorum geçiyormu bu başına gelen varmı öleceğim artık vallahi intihar edicem çok canım acıyo 🥺😔 başından geçen varmı geçiyomy bu geçicekmş kaç güne geçer

Son düzenleme:
Resmi atmadan da anlatabilirdiniz. Hadi igrencligi geçtim de mahremiyet yahu.. bir uzmana göstermeniz sizin için de bizim için de daha makul.

Resmi atmadan da anlatabilirdiniz. Hadi igrencligi geçtim de mahremiyet yahu.. bir uzmana göstermeniz sizin için de bizim için de daha makul.
Alın sildim oldumu paylaşmamın amacı insan görmeden nasıl anlasın ne olduğunu işe yaricak birşey söylemiceksen neden yazıyorsun çık geç yani

Bende meraklı değilim oramı buramı millete göstermeye canımın acısından intihar edicem o derecedeyim çare arıyorum dr. Verdiği ilaç geçirmiyor anlıyomusunuz kafayı yemek üzereyim siz gelmiş ne diyosunuz insan insana yapmaz bunu

Batıkon sıkın kurutsun ve kantoron yağı ilede destekliye bilirsiniz ama il batıkonla kurutun yarayı çok geçmiş olsun umutsuzkedii umutsuzkedii
Batikon 3 gün kullandım bu kadar çok acımıyodu ozamanlar dr. Verdiği krem ve hap sanki daha çok coşturdu işin garip kısmı artık bacaklarıma kalçama da sızı şeklinde garip birşeyler oluyo bütün vucudum titriyo resmen

Hakaret etmedim kötü söz söylemedim ama biraz akıl mantık... Doktorun çözüm bulamadığı şeye buradakiler nasıl çözüm bulsun. Yok yani istersen afiş yapıp duraklara as bana ne..

Allah yardımcın olsun başka bir doktora görün inşallah geçer
Ayrıca kadın gerçekten zor duru da olmasa paylaşmaz bakmayın Ozaman kardeşim nekadar değişiksiniz korkmuyorsunuzda başımıza gelir diye

Bak sen de anlamamişsin. Başıma gelsin istemem ama olur da başıma gelirse doktora, o da utana sıkıla gösteririm. İnternette vajinasını ayırıp resmini atması tıp eğitimi almamış biri için sadece mide bulandırıcı. "Doktorun aklına baticon gelmemişti aaa ev hanımı bilmem kim hemen çözüm buldu".. biraz akıl mantık adap.

Bak sen de anlamamişsin. Başıma gelsin istemem ama olur da başıma gelirse doktora, o da utana sıkıla gösteririm. İnternette vajinasını ayırıp resmini atması tıp eğitimi almamış biri için sadece mide bulandırıcı. "Doktorun aklına baticon gelmemişti aaa ev hanımı bilmem kim hemen çözüm buldu".. biraz akıl mantık adap.
Bakın kadın çaresizlikten paylaşmış belki birilerininde aynı şekilde olmuştur görür bir fikir verir diye, sizde iğrenç diye yazıp gerçekten ukalalık yapmışsınız, o kişinin ne hissettiğini empati yapmayacak kadar vicdansızsınız!!!

Allah razı olsun dr. Gittim bi hap bi krem verdi ama dayanamıyorum gerçekten ölmek istiyorum geçmiyo
Crp kaç herpes dudakta küçük bir tane bile çıksa crp yükseltiyor sizin çok fazla kanda da ciddi enfeksiyon olabilir. Enfeksiyon arttıkça bunlar da artabilir acile gidip crp baktırın bence yatış bile verebilir. Yüksek antibiyotik gerekir buna. Mümkünse serum.

Verdiğiniz tepki nekadar saçma.Kadın canının derdine düşmüş çare arıyor.Birde şu var doktorlar herzaman herseyı bilmiyor.Yara olan kısımları çekmış atmış ne var bunda.. Sanki vajınasını komple çekmiş atmış.Umarım siz de dert bulup derman aramazsınız ama olaki öyle bişey gelirse başınıza buraya yazdıklarınız gelsin aklınıza

Siz niye anlamiyorsunuz? Doktorlar her şeyi bilmez ne demek? Onlar bilmez tıpla yakından uzaktan alakası olmayan siz mi bilirsiniz? Diyorum ki yahu bir doktor ancak tedavi önerebilir. Hadi ben vicdansız olayım ok, peki sizin bilgisizce sundugunuz çözümler yüzünden kadın daha beter duruma gelse ne yapacaksınız? Kaldı ki hadi attı vajinasının resmini, siz komplikasyonlara bakarak teşhis koyacak eğitimi aldınız mı?

Siz niye anlamiyorsunuz? Doktorlar her şeyi bilmez ne demek? Onlar bilmez tıpla yakından uzaktan alakası olmayan siz mi bilirsiniz? Diyorum ki yahu bir doktor ancak tedavi önerebilir. Hadi ben vicdansız olayım ok, peki sizin bilgisizce sundugunuz çözümler yüzünden kadın daha beter duruma gelse ne yapacaksınız? Kaldı ki hadi attı vajinasının resmini, siz komplikasyonlara bakarak teşhis koyacak eğitimi aldınız
Asıl anlamak istemeyen sizsiniz yanlış düşüncenizi bu kadar savunacak kadar da cahilsiniz. Size anlamanız için (bu kafayla anlayabileceğinizi sanmıyorum ama) kendi durumumdan bahsedeyim, benim cin1 vardı ve geçmiyordu sitede birini okumuştum cün1 den leep olmuştu ama sonuç cin3 çıkmıştı ben bu kişinin hikayesinden etkilenip bende cin1 den ameliyat oldum ve sonuç cin2 çıktı şaka gibi. Ben bu kişinin hikayesini okumasaydım yılllarca bekleyecektim ve belkide ilerletecekti sitedeki o kişiye minnettarım ışık oldu çünkü bana. Belki bu bayan bu hastalıktan kurtulacak buraya yazacak ve bu hastalıkla tanışanlara Işık olacak bunu hiç bilemezsiniz

Asıl anlamak istemeyen sizsiniz yanlış düşüncenizi bu kadar savunacak kadar da cahilsiniz. Size anlamanız için (bu kafayla anlayabileceğinizi sanmıyorum ama) kendi durumumdan bahsedeyim, benim cin1 vardı ve geçmiyordu sitede birini okumuştum cün1 den leep olmuştu ama sonuç cin3 çıkmıştı ben bu kişinin hikayesinden etkilenip bende cin1 den ameliyat oldum ve sonuç cin2 çıktı şaka gibi. Ben bu kişinin hikayesini okumasaydım yılllarca bekleyecektim ve belkide ilerletecekti sitedeki o kişiye minnettarım ışık oldu çünkü bana. Belki bu bayan bu hastalıktan kurtulacak buraya yazacak ve bu hastalıkla tanışanlara Işık olacak bunu hiç bilemezsiniz
Bak fatkettiysen senin önceki hakaret dolu mesajına cevap veremedim. Belli ki tarzın bu. Cehaletten ne anliyorsun bilmiyorum ama sen tıbbi tavsiye verecek yetkinlikte değilsin. Bence yazdıklarımı bir daha oku, belli ki anlayamiyorsun. lütfen başkasıyla kavga et hakaretleş, ben hoşlanmıyorum bu düzeyden.

Back
X