Hsv-2 genital herpes kızlar allah aşkına yardım edin intihar edicem nolur 🥺

Doktorun verdiği ilaçlar ve l-ysine takviyesine başla lizin diye okunuyor. Uçuk tedavisi için takviye. Hem geçirmesi hem tekrarlamaması için. Bağışıklık için beta glukan c vitaminli olan varsa daha iyi iç ikisini de hergün. Daha çabuk toparlanırsın. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 🥹🌸 başlangıçtan itibaren 10 gün oldu hâlâ geçmedi ve sanki bugün daha kötü oluyor yine aşırı derecede iltihap akmaya başladı

Çok teşekkür ederim 🥹🌸 başlangıçtan itibaren 10 gün oldu hâlâ geçmedi ve sanki bugün daha kötü oluyor yine aşırı derecede iltihap akmaya başladı
Üzüldüm ya bağışıklığınız yerlerde demek ki daha vücut cevap vermiyor dediklerimi alın en yakın eczaneden ellerinde yoksada getirirler nerde olduğunu söylemene gerek yok devamlı uçuk çıkarıyorum dudak dersin bıktım artık bunları almak istiyorum dersin lizin bağışıklığa da iyi gelir beta glukanda geçmiş olsun sağlıklı şeylerle beslen yumurta yoğurt proteinli yeşillik ekle hemen geçer inşallah.

Sayın prof. Dr, öyle güzel teşhis koyup bir de tedavi (hatta ilaç ismi vererek) öneriyorsunuz ki gözlerim yaşardı. Bu arada bunca eğitimin(!) arasında atladınız sanırım, soru eki ayrı yazılır 😌

Son düzenleme:
Üzüldüm ya bağışıklığınız yerlerde demek ki daha vücut cevap vermiyor dediklerimi alın en yakın eczaneden ellerinde yoksada getirirler nerde olduğunu söylemene gerek yok devamlı uçuk çıkarıyorum dudak dersin bıktım artık bunları almak istiyorum dersin lizin bağışıklığa da iyi gelir beta glukanda geçmiş olsun sağlıklı şeylerle beslen yumurta yoğurt proteinli yeşillik ekle hemen geçer inşallah.
İnşallah kuzum çok sağol allah razı olsun🌸

Burası teşhis yeri olmasada bu tarz sağlık sorunlarımızı paylaşacağımız, dertleşeceğimiz, paylaşıp olumlu destek ve bilgi alacağımız alan. Bu kadar reccide etmenin kırıcı olmanın hiç bir anlamı yok. Birbirimize bunu yapmayalım.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun önünde uzun bir yol var iyi bir devlet hastanesine önce kadın hastalıklarına ve sonrada cildiyeye görün bu evde senin zamanla çözeceğin bir sağlık sorunu değil. Dar çamaşır giyme dar pantolonda gece mümkümse birşey giymeyerek yat o olana kıyafet ve çamaşırın sürtünmemesi lazım.

İlk atak çok zor geçer baş ağrısı vucut ağrısı için ibicolp, yaralar için aklovir, ağrıların içinde anestol krem al temiz tut günde 5-6 kere kremle batikon veya sirkeli temiz pamukla temizle elini sürme eldiven al marketlerde veya internette 100 lük satılır. Eldivenle sür kremleri. Vitamin al L-LYSİNE 500 lük veya günde 2 adet sabahları yut. B comlex al bunuda günde sabahları 1 tane tok karnına için bunlar bağışıklığını güçlendirmek için. Ve c vitamini bu üç vitamin çok önemli. Chatgpt yazarsan sana güzel bir diyette oluşturuyor. Yiyeceğin içeceğinede dikkat etmen lazım sigara, alkol, çikolata, çok tetikleyen ünsurlar. Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bu söylediklerinizin fotoğrafı varmı marka vs.

Şuan bütün vajinam bundan daha kötü sulu içi iltihap dolu kabarcıklar canımın acısından ölüyorum ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum bacaklarıma kalçama kadar vuruyor acısı allahım al canımı diye yalvarıyorum geçiyormu bu başına gelen varmı öleceğim artık vallahi intihar edicem çok canım acıyo 🥺😔 başından geçen varmı geçiyomy bu geçicekmş kaç güne geçer
Test yaptırmış mıydınız, bir de evli misiniz

Back
X